Παπαδόπουλος: Αποκλειστικά δική μου η ευθύνη, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας!

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: Αποκλειστικά δική μου η ευθύνη, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ήττα του ΟΦΗ στην Ξάνθη.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για το ψυχολογικό… μπλακ-άουτ και την άσχημη εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Στην πρώτη τοποθέτηση μετά το παιχνίδι, είχε αναφέρει τον προβληματισμό του για το αμυντικό κομμάτι και τη νοοτροπία κάποιων παικτών, ενώ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τόνισε: «Ξεκινήσαμε καλύτερα από τον αντίπαλο το παιχνίδι. Είχαμε ενέργεια, είχαμε κάποιες φάσεις και τίποτα δεν έδειχνε ότι ο αγώνας θα εξελιχθεί έτσι. Δυστυχώς για μας, φαίνεται το ψυχολογικό μας πρόβλημα. Μόλις δεχθήκαμε το γκολ, που προήλθε από τρία διαδοχικά λάθη, δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Δυστυχώς έχει γίνει αυτό και η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου. Τις επόμενες αγωνιστικές πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στην επιθετική λειτουργία. Επίσης στην αυτοπεποίθηση των παικτών και στην ψυχολογία όπως προανέφερα. Όσο περνάει ο καιρός και δεν έρχεται η νίκη, το ψυχολογικό είναι σημαντικό. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Δεν θα μπω σε δικαιολογίες για το δύσκολο πρόγραμμα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πρέπει να αντιδράσουμε».

Για το ματς Κυπέλλου και πάλι με την Ξάνθη εκτός έδρας την ερχόμενη Τετάρτη ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όπως και ο θεσμός. Τις μέρες που θα μεσολαβήσουν πρέπει να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές και να εστιάσουμε στην ψυχολογία. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει, να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά για το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News