Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο έδειξε στον κόσμο το μπάσκετ με αμαξίδιο στη Λότζια

Μπάσκετ
Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο έδειξε στον κόσμο το μπάσκετ με αμαξίδιο στη Λότζια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής έξω από τη Λότζια, η οποία ήταν αφιερωμένη στην Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΣΚΑ Ηράκλειο κλήθηκε να συμμετάσχει σ’ έναν αγώνα επίδειξης προκειμένου ο κόσμος να γνωρίσει το συγκεκριμένο άθλημα και να ευαισθητοποιηθεί όσον αφορά στα άτομα με κινητικά προβλήματα. Μετά τον αγώνα επίδειξης μάλιστα οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να καθίσουν στα αναπηρικά αμαξίδια και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην καλαθοσφαίριση.

Στην ανακοίνωσή του ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο αναφέρει: «Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο συμμετείχε με μεγάλη χαρά στις εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στο κέντρο της πόλης μας. Το απόγευμα της Παρασκευής, 21 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας έπαιξε μπάσκετ με αμαξίδιο στην 25ης Αυγούστου, έξω από τη Λότζια. Μετά από τον αγώνα επίδειξης, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το άθλημά μας στην πράξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετός κόσμος παρακολούθησε τη δράση μας και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό! Το Σωματείο μας θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει το Δήμο Ηρακλείου για τη διοργάνωση καθώς και όλους όσοι βοήθησαν και εργάστηκαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News