Δοκιμάζεται στην Ξάνθη ο ΟΦΗ, ντέρμπι δικεφάλων το βράδυ      

Αθλητισμός
Δοκιμάζεται στην Ξάνθη ο ΟΦΗ, ντέρμπι δικεφάλων το βράδυ      

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να πάρει βαθμό ή βαθμούς ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 (ΕΡΤ1) την Ξάνθη στα Πηγάδια έχοντας να αντιμετωπίσει και την αρνητική παράδοση καθώς έχει να φύγει με νίκη από την ακριτική πόλη μία 15ετία.

Η κρητική ομάδα ταξίδεψε στην Ξάνθη έχοντας έναν βαθμό τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και γι’ αυτό το αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Η τελευταία νίκη του ΟΦΗ στα Πηγάδια ήρθε στις 12 Ιανουαρίου του 2003 με σκορ 1-4. Έκτοτε ακολούθησαν 12 αναμετρήσεις στην Ξάνθη στις οποίες οι γηπεδούχοι μέτρησαν 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κρητική ομάδα θα παραμείνει στην Ξάνθη καθώς ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ακριτική ομάδα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Πέταρ Τζουρίσκοβιτς, ενώ αντίθετα διαθέσιμος για Νίκο Παπαδόπουλο θα είναι ο Μιγκέλ Μεγιάδο. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παπαπέτρου (Αθηνών).

Ντέρμπι στην Τούμπα

Η σημερινή δεύτερη ημέρα της 4ης αγωνιστικής της Super League περιλαμβάνει και το μεγάλο ντέρμπι των δικεφάλων. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 20:30 (Novasports1) την ΑΕΚ στο άτυπο σούπερ καπ καθώς αναμετρώνται ο περυσινός Κυπελλούχος με τον περυσινό πρωταθλητή.

Το αποτέλεσμα πέραν της βαθμολογικής σημασίας που θα έχει για τις δύο ομάδες σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στην ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ουάρντα, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τους Πρίγιοβιτς, Καρέλη. Εκτός για τους «κιτρινόμαυρους» ο Άλεφ, έκπληξη η παρουσία του Αϊντάρεβιτς για την Ένωση που με τρίποντο θα μείνει μόνη πρώτη, περιμένοντας τον Ολυμπιακό.

Διαιτητής του αγώνα ο Φινλανδός Γκεστράνιους.

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 19:00 (ΕΡΤ1) το Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ που αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 20.000 οπαδοί των «πρασίνων». Το τριφύλλι θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του.

Διαιτητής ο Τζοβάρας (Φθιώτιδα).

 Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00 Ξάνθη - ΟΦΗ ΕΡΤ 1

19:00 Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός ΕΡΤ 1

20:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Novasports 1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News