Αυλαία στο 3ο διεθνές τουρνουά με Ολυμπιακός-Ούνικς και Χάποελ-Γαλατά    

Αθλητισμός
Αυλαία στο 3ο διεθνές τουρνουά με Ολυμπιακός-Ούνικς και Χάποελ-Γαλατά    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα το 3rd International Basketball Tournament με τη διεξαγωγή του μικρού και του μεγάλου τελικού στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Η σημερινή ημέρα θα ξεκινήσει με τον μικρό τελικό, ο οποίος έχει προγραμματιστεί στις 18:00 με την Χάποελ Ιερουσαλήμ να αντιμετωπίζει τη Γαλατασαράι σ’ ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς αναμένεται η αντίδραση των δύο ηττημένων ομάδων της 1ης μέρας. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στα παιχνίδια της Παρασκευής διαφέρουν αρκετά αγωνιστικά και μένει να δούμε εάν θα υπερισχύσει ο επιθετικό παιχνίδι της Χάποελ ή το πιο αμυντικό της Γαλατά.

Βέβαια τα ελληνικά βλέμματα θα είναι στραμμένα στο βραδινό (20:30) τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ούνικς Καζάν. Οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι κόντρα στη Χάποελ ήταν ασταμάτητοι στην επίθεση, ωστόσο, αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχτούν 93 πόντους. Απόψε θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πιο συμπαγή αντίπαλο που στο ματς με τη Γαλατασαράι έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο με εξαίρεση κάποια κενά διαστήματα που παρουσίασε. Σίγουρα οι Ντέιβιντ Μπλατ και Δημήτρης Πρίφτης θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα δύο εβδομάδες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων τους.

Τα εισιτήρια

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα σημερινά παιχνίδια που θα φιλοξενηθούν στο κλειστό στα Δύο Αοράκια μπορούν να το κάνουν ηλεκτρονικά από το site της διοργάνωσης, www.crete-ibt.com. Επίσης, τα εκδοτήρια εισιτηρίων του κλειστού στα Δύο Αοράκια θα είναι ανοικτά από τις 10π.μ. έως τις 7μ.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News