Επιτυχημένο το σεμινάριο προπονητών, μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά 3 on 3

Μπάσκετ
Επιτυχημένο το σεμινάριο προπονητών, μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά 3 on 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση σήμερα στο πλαίσιο του 3ου διεθνούς τουρνουά μπάσκετ Κρήτης η κινητικότητα στο κλειστό στα Δύο Αοράκια ήταν μεγάλη το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική ημερίδα για τους προπονητές μπάσκετ του νησιού με πολύ σπουδαίους ομιλητές. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Ντίνο Ράτζα, ο οποίος έκλεψε την παράσταση.

Ο θρύλος του Κροάτικου μπάσκετ μιλώντας στους προπονητές τόνισε για μία ακόμη φορά ότι μόνο μέσα από τη δουλειά μπορεί να έρθει η επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε «είναι σημαντικό να μοιράζομαι τις εμπειρία που απέκτησα ως παίκτης και να συμβουλεύω τα νέα παιδιά. Πρέπει να ξέρουν ότι ο μόνος δρόμος για την επιτυχία έρχεται με τη σκληρή δουλειά. Αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση της διοργάνωσης», είπε χαρακτηριστικά.

Τουρνουά για καλό σκοπό

Παράλληλα με το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε και τουρνουά 3 on 3 στα βοηθητικά γήπεδα του κλειστού στα Δύο Αοράκια, όπου δεκάδες μικροί αθλητές δοκίμασαν τις δυνάμεις τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στο τουρνουά 3 on 3 είχαν και την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους προπονητές και παίκτες των 4 ομάδων που μετέχουν στο μεγάλο αυτό τουρνουά.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News