Ολοκλήρωσε το ρόστερ του και μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα ο ΝΟΧ  

Αθλητισμός
Ολοκλήρωσε το ρόστερ του και μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα ο ΝΟΧ  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρά ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, ενώ συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στο Παλαιό Φάληρο στις 13 Οκτωβρίου. Η χανιώτικη ομάδα αναμένεται να παραταχθεί πιο ενισχυμένη σε σχέση με την περυσινή σεζόν, καθώς προστέθηκαν στο ρόστερ της νέα πρόσωπα.

Σε επίπεδο ξένων αποκτήθηκε ο 32χρονος Σέρβος περιφερειακός Μάρκο Σρβένκο, ο οποίος πήρε τη θέση του Αβέρκα, ενώ το σκουφάκι του ΝΟΧ θα φορέσει τη νέα σεζόν ο Μάριος Χατζηκυριακάκης, ο οποίος πέρυσι είχε μια εξαιρετική σεζόν με τον Υδραϊκό. Στο "στρατόπεδο" του ΝΟΧ επιστρέφει και ο Σεμπάστιαν Λειψάκης, που ολοκλήρωσε τις σπουδές του, αλλά και ο Νίκος Μπατάκης.

Από την περυσινή ομάδα δεν υπήρξαν απώλειες, πέραν της αλλαγής του ενός ξένου, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για τη νέα σεζόν. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΝΟΧ, ο Μάριος Χατζηκυριακάκης τόνισε: «Ο Ναυτικός Όμιλος είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο και προκαλεί πλέον σε μένα μια διαφορετικότητα στη ζωή μου. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, το περιμένουμε εξίσου δύσκολο, όπως ήταν και πέρυσι, όπου μετά από κάποια χρόνια που ο Ναυτικός Όμιλος ήταν στην Α2, φέτος θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι στην αρχή έχουμε κάποια παιχνίδια που είναι στα μέτρα μας για να πάρουμε κάποιους βαθμούς. Ουσιαστικά, ο στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή και θα οριοθετούμε παιχνίδι με παιχνίδι το πού μπορούμε να φτάσουμε. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα είναι έτοιμη να βγει στην Ευρώπη, ούτε ότι θα πέσει κατηγορία. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλοί και κάθε αγωνιστική θα προσπαθούμε το καλύτερο για τον Ναυτικό Όμιλο, αλλά και για μας ως προσωπικότητες».

Ο Ηλίας Μαχαίρας, από την πλευρά του, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή είμαστε πιο έτοιμοι απ' ό,τι αντίστοιχα πέρυσι το ίδιο διάστημα, όπου η προετοιμασία μας ήταν μικρότερη, ενώ επίσης έχουμε έναν χρόνο στους ώμους μας. Κύριος στόχος της ομάδας είναι να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην Α1, γιατί ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, ενώ τα έξοδα είναι τεράστια για τον Ναυτικό Όμιλο αναλογικά με τα έσοδά του. Από την άλλη, πιστεύω ότι φέτος θα τα καταφέρουμε καλύτερα».

Για τη νέα σεζόν μίλησε και ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα νέων ανδρών αυτό το καλοκαίρι στο Μινσκ, Νικόδημος Αγιωργούσης, ο οποίος επισήμανε ότι «ο στόχος μας φέτος είναι να πάμε στα πλέι οφ. Θέλουμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση. Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και κάθε μέρα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Η κλήρωση μάς φέρνει να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας με το Παλαιό Φάληρο και στόχος μας είναι η νίκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News