Κομεσίδης: «Η ομάδα θα βρει το δρόμο της»

Αθλητισμός
Κομεσίδης: «Η ομάδα θα βρει το δρόμο της»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα από τα πρόσωπα των επόμενων ημερών για τον ΟΦΗ πρόκειται να είναι ο Δημήτρης Κομεσίδης λόγω της διπλής μονομαχίας με την Ξάνθη σε πρωτάθλημα (την Κυριακή) και Κύπελλο (την Τετάρτη).

Ο ίδιος θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια, αφού φόρεσε για αρκετά χρόνια τη φανέλα της Ξάνθης. Ο «Κόμε» μίλησε στο site της ΠΑΕ ΟΦΗ και αναφέρθηκε στο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και στα δυο συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, που δίνει ο ΟΦΗ στην αγαπημένη για τον ίδιο Ξάνθη. Αναλυτικά:

-Για τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο:

«Χαίρομαι πολύ που θα παίξω στην Ξάνθη για την Σούπερ Λιγκ. Χαίρομαι που θα βρεθώ αντιμέτωπος με παλιούς φίλους και θα τους ξαναδώ. Έπαιξα αρκετά χρόνια σε αυτήν την ομάδα και έχω περάσει καλές στιγμές. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θα πάμε για τη νίκη».

-Δημήτρη δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην Ξάνθη για πρωτάθλημα και Κύπελλο:

«Εμείς βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Κύριο μέλημα μας είναι το πρωτάθλημα. Να κάνουμε μια νίκη, που  τη χρειαζόμαστε για να πάρουμε τα πάνω μας στην ψυχολογία μας. Δεν παραμελούμε το Κύπελλο. Θέλουμε να πάμε καλά και στο Κύπελλο, αλλά τώρα βλέπουμε το παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα και μετά θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι για το Κύπελλο».

-Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα και το ξέραμε, ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει πως θα πάμε στην Ξάνθη, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News