Ψυχραιμία... για την επαναφορά

Απόψεις
Ψυχραιμία... για την επαναφορά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο ΟΦΗ απαιτείται να δείξει ψυχραιμία για τη συνέχεια. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ, ήταν μια ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η αντιμετώπιση των επαναλαμβανόμενων λαθών και η επαναφορά στην γενική εικόνα που παρουσίασε την πρώτη αγωνιστική.

-Δυνατότητα ενίσχυσης θέσεων που «πονούν» δεν υπάρχει και ο χρόνος μέχρι τον προσεχή Ιανουάριο υποχρεώνει την ομάδα να ανταπεξέλθει στις σκληρές απαιτήσεις ολόκληρου του πρώτου γύρου σε ένα πρωτάθλημα «καρμανιόλα» του 3+1. Με δεδομένη την δυσκολία του προγράμματος, η συνοχή γίνεται περισσότερο απαραίτητη που μπορεί να ενισχυθεί και εξωτερικά από τον Ιανουάριο.

-Το ερώτημα λοιπόν για το πώς η θαυμάσια εικόνα στην πρεμιέρα, συνέχισε με αφόρητο εκνευρισμό στο Αγρίνιο και συνεχίστηκε με «συνοθύλευμα» με το ΠΑΟΚ (ότι κοστίζει ένας παίκτης του, κάνει όλο του κρητικό μπάτζετ) καλείται να απαντηθεί. Το πρόγραμμα ντέρμπι μέσα, ανταγωνιστές έξω συνεχίζεται. Ξάνθη (έξω), ΑΕΚ (μέσα), Λαμία (έξω), Ολυμπιακός (μέσα), Λάρισα (έξω)…

-Περιμένοντας το πιο πιθανόν μέσα στην εβδομάδα την προκήρυξη γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΟΦΗ, που θα αλλάξει και επικυρωμένα την επόμενη μέρα.

-Ο Ηλίας Πουρσανίδης, δεν κάνει εκπτώσεις σε θέμα αρχών. Ούτε μπήκε ουρανοκατέβατος στην θέση του εκτελεστικού διευθυντή. Γνωρίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Πέραν από το γεγονός ότι ο Γκέραρντ τον αποκαλούσε «το μυαλό», ότι επιλέχτηκε αρχηγός ως ποδοσφαιριστής στην πιο δύσκολη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, έχει υπηρετήσει σε δύσκολες συνθήκες το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Ηρακλή. Είναι και επιτυχημένος επιχειρηματίας.

-Ενθαρρυντικό είναι επίσης το γεγονός, ότι θα είναι εδώ ο Γιάννης Σαμαράς. Όσοι ποδοσφαιράνθρωποι τον γνωρίζουν ή έχουν συνεργαστεί μαζί του καταλαβαίνουν πολύ καλά το γιατί.

-Μεγάλη η προσπάθεια που γίνεται στον Ηρόδοτο για να γίνει ΠΑΕ. Κάνουν ότι μπορούν οι άνθρωποι του να βρουν τις άλλες 150.000 ευρώ, μετά την αρνητική απάντηση... του μοναδικού χρηματοδότη των ομάδων ποδοσφαίρου του Ηρακλείου. Είδαμε χτες τον Στέλιο Σωκιανό, ναι μεν με την αγωνία στο πρόσωπό του, αλλά και με βεβαιότητα ότι θα υπάρξει λύση. Επί του παρόντος δεν μπαίνουμε στο ενδεχόμενο να ασχοληθούμε με το τι γίνεται αν δεν τα καταφέρουν.

-Η σιωπή των φορέων για τη δολοφονική επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας, εντείνει τον χαρακτηρισμό του «περίεργου» ή και «ύποπτου», όπως είχε συμβεί και σε κείνη την ακατανόμαστη επίθεση που ματαίωνε την κλήρωση της Football League. Υπόκοσμος…

-Μπορεί να μην είδαν ο Διαμαντόπουλος και η παρέα του τι είπε ο Πασχαλάκης, αλλά η χειρονομία και μόνο είναι αιτία αποβολής. Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

-Αυτή η δήλωση του έμπειρου καθηγητή διαιτησίας Παναγιώτη Βαρούχα, για τη διαιτησία στη Σούπερ Λίγκα, ίσως χρειαστεί να μείνει κορνιζομένη:«Τα λάθη ξεκίνησαν από την πρώτη αγωνιστική και ήταν χοντρά. Τα ψιλά τα λάθη τα προσπερνάμε. Βλέπω ότι ορισμένοι διαιτητές στερούνται εξυπνάδας. Στην αρχή ήμουν κάθετα αντίθετος με τον ερχομό ξένων διαιτητών, αλλά δώσαμε δικαιώματα και τώρα δεν μπορείς να πεις κουβέντα».

Ποιος ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΡ έρχεται για το 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ; 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News