Στο τουρνουά «Μαυροσκούφης» το Ρέθυμνο Cretan Kings

Αθλητισμός
Στο τουρνουά «Μαυροσκούφης» το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Το τουρνουά θα είναι μία μικρογραφία του πρωταθλήματος», είπε ο Δημήτρης Μητρόπουλος

Tρία νέα φιλικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ρέθυμνο Cretan Kings.Η ομάδα θα αναχωρήσει πλήρης αύριο το πρωί για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα λάβει μέρος στο 28ο τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης», το οποίο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης, στη μνήμη ενός πρωτοπόρου του αθλήματος, του Συμεών Μαυροσκούφη.

Η αυλαία θα ανοίξει αύριο, με την ομάδα του Σταύρου Μυκονιάτη να αντιμετωπίζει στις 19.00 τον Προμηθέα Πάτρας στο PAOK Sports Arena. Την Τετάρτη θα γράψει τον επίλογο, παίζοντας κόντρα στον νικητή ή τον ηττημένο του αγώνα ΠΑΟΚ – Κολοσσός H HOTELS.

Την Πέμπτη οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θα βρεθούν στο κλειστό της Κερατέας, όπου θα προπονηθούν, ενώ την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν σε ακόμη ένα δυνατό «τεστ» το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και για τα επόμενα φιλικά παιχνίδια τονίζοντας: «Η προετοιμασία πάει εξαιρετικά. Τα παιδιά έχουν ανταπεξέλθει σε αυτά που τους ζητάμε και έχουν μπει οι βάσεις στη φυσική κατάσταση και στο μπασκετικό κομμάτι. Είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής. Μπροστά μας έχουμε φιλικά παιχνίδια σε Μαυροσκούφεια και στο Περιστέρι και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε πράξη αυτά που κάναμε τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις. Το τουρνουά θα είναι μία μικρογραφία του πρωταθλήματος, αφού θα βρίσκονται ομάδες της Basket League και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Επίσης ακόμη ένα θετικό στοιχείο είναι πως τα παιδιά που δεν πήραν μέρος στα προηγούμενα φιλικά θα τα έχουμε μαζί μας, οπότε θα έχουμε μία εικόνα. Η ομάδα έχει δείξει καλά δείγματα και ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. Το σίγουρο είναι πως θα είμαστε έτοιμοι στις 3 Οκτωβρίου στο πρώτο επίσημο ματς απέναντι στην Κύμη».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

28ο τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης»

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου

17.00 ΠΑΟΚ – Κολοσσός H HOTELS

19.00 Ρέθυμνο Cretan Kings – Προμηθέας Πάτρας

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου

17.00 Μικρός Τελικός

19.00 Μεγάλος Τελικός

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου

18.00 Περιστέρι – Ρέθυμνο Cretan Kings

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News