Τα ανεβασμένα κίνητρα του ΟΦΗ και το ρεκόρ που "ψάχνει" ο ΠΑΟΚ

Απόψεις
Τα ανεβασμένα κίνητρα του ΟΦΗ και το ρεκόρ που "ψάχνει" ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέγα ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό του Μπλατ που έρχεται στο Ηράκλειο - Όλοι θέλουν να δουν τα... μαγικά γρήγορα καλάθια στο Διεθνές Τουρνουά που έρχεται στα Δύο Αοράκια!

Η Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει ποτέ σερί τα τρία πρώτα παιγνίδια του πρωταθλήματος στην ιστορία της Σούπερ Λίγκ. Το αρνητικό αυτό στατιστικό τον ακολουθεί στο σημερινό ματς με τον ΟΦΗ και μόνο αν κερδίσει τον ΟΦΗ θα έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων χρόνων.

Οι «Big4» έχουν ήδη ξεκινήσει με νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά τώρα «κυνηγούν» ένα... ανεπανάληπτο ρεκόρ. Από το 2006-07 όταν δημιουργήθηκε η Σούπερ Λίγκ, δεν έχουν καταφέρει να μην χάσουν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Τη μοναδική χρονιά που έφτασαν με δύο νίκες και οι τέσσερις στον τρίτο τους αγώνα πρωταθλήματος ήταν το 2016-17, όπου τελικά «γκέλαραν» όλοι!

Ο Ολυμπιακός την περίοδο 2015-16 "πέταξε" τους πρώτους βαθμούς την 18η αγωνιστική με τον Πλατανιά (1-1) εκτός έδρας και έχει το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες.

Στο καλύτερο σερί που έχουν κάνει Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχασαν βαθμούς την 7η αγωνιστική.  Το 2009-10 οι "πράσινοι" ήρθαν ισόπαλοι με την Καβάλα 2-2. Την περίοδο 2007-08 η ΑΕΚ έχασε από τον Ηρακλή στην έδρας με 2-1.

-Οι οικονομικές κινήσεις των επερχόμενων μετόχων παραμονές του αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, έχουν ανεβάσει άρδην την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά έχουν δώσει και το πρώτο στίγμα ικανοποίησης των φίλων της ομάδας, που αγωνιούσαν με τις οικονομικές δυσκολίες.

-Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι, απέναντι δηλαδή σε μια ομάδα καλύτερη και ευρωπαϊκή, αλλά ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι ειδικά μέσα στο σπίτι του, μπορεί να φτάνει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης όταν αγωνίζεται με αντίπαλο με μια από τις «μεγάλες» ομάδες.

-Όλοι αυτή την ώρα στον ΟΦΗ έχουν ανεβάσει τον δείκτη του κινήτρου τους, για να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και να στείλουν θετικό νεύμα στη νέα εποχή που. Χρειάζεται όμως και μεγάλη προσοχή από την κερκίδα, που θα παρέχει την ενεργειακή στήριξη στους παίκτες, σε αυτούς τους «πονηρούς» γενικά καιρούς για προστατεύσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

-Φαντάζεσαι τι θα συνέβαινε αν δεν έμπαιναν τα χρήματα στην ΠΑΕ ΟΦΗ, τώρα ή σε μόλις λίγο καιρό; Καλύτερα να μην το σκέπτεται κανείς...

-Ελπίζοντας ότι πολύ σύντομα θα έχουν υπάρξει στο προσκήνιο όλο αυτό που αποκαλούμε «who is who» των νέων ανθρώπων που μπαίνουν στην ζωή μας ως μεγαλομέτοχοι.

-Δύσκολα ιδρώνει το αυτί του Μέλο Περέιρα, ενώ και ο Μιχάλης Κουκουλάκης μπορεί να αισθάνεται ασφαλής μαζί του. Αυτή την αίσθηση έχει η στήλη, γιατί στη χοάνη που έχει στηθεί, υπάρχουν και τα συμφέροντα που θέλουν να εκφράζονται ως δισεπίλυτα παζλ. Ωραία χώρα πάντως η Πορτογαλία και με… εμπειρία στην «άρση βαρών».

Ας περιμένουμε να δούμε ποια τύχη θα έχουν η πρόσφατη παράσταση της ΕΠΣΗ στον Πορτογάλο και οι «πύρινοι» φάκελοι με τα μεταφρασμένα στα αγγλικά έγγραφα που παρέδωσε στους λοιπούς επιτετραμμένους και καλοπληρωμένους ξένους της FIFA για τη «γενοκτονία» των διαιτητών της.

-Η επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορίνθου και δικηγόρο Μιχάλη Τσιχριτζή, έχει πετύχει μαζί με τα άλλα να σκορπίσει φόβο στους ποδοσφαιρικούς του ομολόγους που δεν είναι στο φάσμα της εξουσίας. «Να προσέχουμε» λένε. Δολοφονικό το σχέδιο. Χρειάστηκαν λάμες.

-Το πρόσωπο που έχει λάβει ως τώρα τα πιο θετικά σχόλια στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, είναι ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκκι Παπαβασιλείου. Ειδικά από τους καλά καταρτισμένους συναδέλφους του τεχνικούς, που έχουν παρακολουθήσει τη δουλειά του.

-"Άπαιχτος" ο Μουρίνιο με την επική τούμπα του στο «Γουέμπλεϊ» που έκανε το γύρο του κόσμου: «Ήταν καλή βουτιά, δεν υπάρχει πέναλτι. Ίσως κίτρινη κάρτα» σχολίασε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η αρθρογραφία για τον Ολυμπιακό του Ντέιβιντ Μπλατ που θα δούμε στο Διεθνές Τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στα Δύο Αοράκια στις 21 και 23 του μήνα, είναι διαρκής, με τα σχόλια να προκαλούν το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ στο έπακρον. Οι συνάδελφοι που παρακολουθούν στενά το ρεπορτάζ, όπως ο Νότης Ψιμόπουλος, επιμένουν ότι θα δούμε «γρήγορο μπάσκετ, υψηλό τέμπο, καλάθια στον αιφνιδιασμό, ταχύτατη κυκλοφορία της μπάλας και έμφαση στην επίθεση». Στο ματς με τη Μάλαγα και χωρίς τους Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μάντζαρη, Μιλουτίνοβ, Τίμα, Τουπάν, Στρέλνιεκς, Βεζένκοφ, έγινε λόγος για «μια ομάδα που έχει το πόδι της στο... γκάζι, με τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις». Δίνεται έμφαση μάλιστα στον «διαφορετικό σε σχέση με εκείνον των τελευταίων ετών» Βασίλη! Αλλά και στις άλλες ομάδες υπάρχουν πολύ δυνατά νέα σημεία που μπορεί κανείς να δει ξεφυλλίζοντας τις διεθνείς μπασκετικές ιστοσελίδες για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους. Τυχερή μπασκετούπολη στην ελληνική περιφέρεια το Ηράκλειο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News