Κόλλησαν στο μηδέν στο Περιστέρι

Αθλητισμός
Κόλλησαν στο μηδέν στο Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν στο Περιστέρι Ατρόμητος και Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν κακό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Το τελικό 0-0 είναι αυτό ακριβώς που αξίζει σε ένα παιχνίδι σαν αποψινό!

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου όπως και στο Αγρίνιο με μόλις μία αλλαγή, αυτή του Μπρούνο αντί του Ούμπιδες. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μέγιερι, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης. Στα χαφ ο Μπουσουλάτζιτς θα είναι ο αμυντικός μέσος, με τους Βασιλακάκη, Μάντσον μπροστά του και ο Μπρούνο θα βρεθεί στην κορυφή του ρόμβου. Στην επίθεση βρέθηκε ο Κουλούρης.

Από την άλλη πλευρά, ο Μίλαν Ράσταβατς, κατέβασε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Ζίβκοβιτς ήταν στο τέρμα, ο Μπαξεβανίδης δεξί μπακ, με τον Σιλά αριστερό και στα στόπερ βρέθηκαν οι Φλίσκας, Κασάδο. Αμυντικοί μέσοι ο Καμαρά με τον Ντε Λούκας, δεξί εξτρέμ ήταν ο Φασίδης, αριστερό ο Κίκε Μπουλά, με δεκάρι τον Καντά. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Γέντρισεκ.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, δεν ήταν πολύς και σίγουρα δεν... δικαιώθηκε με την επιλογή του να περάσει έτσι το βράδυ του Σαββάτου! Ατρόμητος και Ξάνθη προσέφεραν ένα αρκετά κακό θέαμα για 45 λεπτά και το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους ήταν τουλάχιστον... λυτρωτικό για όλους!

Το μόνο που μπορούσε να κρατήσει κάποιος από αυτό το πρώτο μέρος, ήταν ένα σουτ του Ντε Λούκας στο 5' που έβγαλε ο Μέγιερι και μια προβολή του Μανούσου στο 8' που κατέληξε άουτ. Από εκεί και πέρα απολύτως τίποτα! Ο Ατρόμητος είχε την μπάλα στα πόδια του, αλλά ως εκεί, ενώ η Ξάνθη πίεσε προς το τέλος χωρίς να δημιουργήσει καμία σοβαρή φάση μπροστά από την αντίπαλη εστία με το 0-0 να μένει στα πρώτα 45'.

Ίδια εικόνα, κανένας νικητής

Όσοι ελπίζαμε πως στην επανάληψη θα δούμε ένα καλύτερο ματς, πέσαμε έξω. Οι δύο αντίπαλοι συνέχισαν σε χαμηλές ταχύτητες και το παιχνίδι δεν έγινε καλό σε κανένα σημείο! Αν και η Ξάνθη απείλησε στο 48' με ένα σουτ του Γέντρισεκ που κατέληξε άουτ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη...

Ακολούθησαν ακόμα δύο φάσεις, μία για κάθε ομάδα και τέλος! Αρχικά στο 66' ο Ούμπιδες σέντραρε, ο Κουλούρης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ και στο 72', ο Φασίδης βρήκε τον Γέντρισεκ, το διαγώνιο σουτ του οποίου είχε την ίδια κατάληξη με την κεφαλιά του επιθετικού του Ατρόμητου.

Από εκεί και πέρα απολύτως τίποτα! Ένα σουτ του Γιαννούλη στο 81' που έβγαλε ο Ζίβκοβιτς και αμέσως μετά απλά θυμόμαστε το τελευταίο σφύριγμα, με τις δύο ομάδες να μένουν δικαιότατα σε αυτό το 0-0.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (75' Ενσικουλού), Βασιλακάκης, Μπρούνο (46' Μούγιακιτς), Μανούσος (61' Ούμπιδες), Κουλούρης

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Ντε Λούκας, Κίκε (38' Κοβάσεβιτς), Καντά (73' Κάστρο), Φασίδης, Γέντρισεκ (85' Αλμέιδα)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News