Οι τζαμπατζήδες του μπάσκετ, ο καφές του Ηλία και το όχι για Σάλιακα

Απόψεις
Οι τζαμπατζήδες του μπάσκετ, ο καφές του Ηλία και το όχι για Σάλιακα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥ!

Πόλος έλξης για τους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο, έχει γίνει το παιγνίδι της Εθνικής μας ομάδας με τη Σερβία που θα γίνει (Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00) στα Δύο Αοράκια για τη δεύτερη φάση των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου.

Εύλογα γιατί η Ελλάδα θα έχει αστέρια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ενώ η Σερβία μια από παγκόσμιες δυνάμεις, έρχεται με δύο παίκτες του NBA, τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και τον Νέμανια Μπιέλιτσα των Σακραμέντο Κινγκς!

Η ζήτηση των εισιτηρίων πάντως εμφανίζει ένα περίεργο φαινόμενο που δεν κολακεύει, αφού η ΕΚΑΣΚ και η ΕΟΚ δέχονται διαρκείς πιέσεις από πολλούς που θέλουν να δουν την αναμέτρηση με δωρεάν είσοδο με προσκλήσεις!

Η ζήτηση των προσκλήσεων μάλιστα, λέγεται (χαριτολογώντας καυστικά) ότι ξεπερνά τις θέσεις του σταδίου! Φυσικά οι δυο φορείς δεν μπορούν με τίποτα να ανταποκριθούν σε μια τόσο παράλογη συνήθεια, τη στιγμή μάλιστα που οι τιμές για το σούπερ θέαμα, είναι 10 ευρώ (και 20 ευρώ για θέσεις VIP).

Αν ψήφιζαν Λυχναρά, θα έπαιρναν το δικό τους παιδί;

Στον Εργοτέλη περίμεναν ως την τελευταία στιγμή την απάντηση του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Μανώλη Σάλιακα που αναδείχτηκε από τα σπλάχνα της ηρακλειώτικης ομάδας. Ο ίδιος ο διεθνής άσος της Ελπίδων, επιθυμούσε να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική και ο Σάλιακας ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει ξανά στον ΑΟΧ Κισσαμικό, ενώ ο Εργοτέλης μετά από το «όχι», ανακοίνωσε την ίδια στιγμή, την απόκτηση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου.

Οι εκτιμήσεις για αυτήν την εξέλιξη «χρεώθηκαν» στις εκλογές της Football League, όπου η ΠΑΕ Εργοτέλης ψήφισε τον νυν πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο και όχι τον υποψήφιο που υποστηριζόταν από την άλλη πλευρά Άρη Λυχναρά… Οι αιτιάσεις των παραγόντων της ηρακλειώτικης ομάδας, περιείχαν και το επιχείρημα, ότι ο Εργοτέλης έχει αναδείξει πολλά ταλέντα με τις γνωστές πορείες στην καριέρες τους και δικαιούται αυτού του ίδιους το αίτημα.

Ο καφές του Ηλία και άλλα

-Η αναγκαιότητα των επαφών κράτησε μια ακόμη μέρα (χτες) στο Ηράκλειο τον Ηλία Πουρσανίδη. Εθεάθη μάλιστα να απολαμβάνει το καφεδάκι του στο κέντρο του αγαπημένου Ηρακλείου, με έναν εκ των δύο κυρίων που φορούσαν κοστούμι και ήταν παρόντες στις διπλές συναντήσεις της Πέμπτης, με τα δύο μέρη. Στην  ερασιτεχνική λήψη φίλου της στήλης διακρίνονται... με προσπάθεια ο Ηλίας Πουρασνίδης με τον εμφανώς "ειδικό" κύριο που ήταν παρών και στις διαβουλεύσεις, ν απολαμβάνουν καφέ περιμένοντας και τον κόουτς Νίκο Παπαδόπουλο...

-Οι εκτιμήσεις μετά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ για την σοβαρότητα της πρότασης, κάνουν λόγο ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο επικρατέστερος, για την κατάληξη με την παρουσία και του Αμερικάνου επενδυτή. Αυτοπροσώπως. «Εκεί, θα γίνουν γνωστά τα πάντα, για την επένδυση, τους σχεδιασμούς και τους ρόλους του καθένα στην επόμενη μέρα», μας σχολίαζε χτες άνθρωπος που έδωσε παρών σε πλήθος συναντήσεων.

-Όλα αυτά τα σημαντικά, πάνω που άρχιζε να βάζει λεφτά στην ΠΑΕ ΟΦΗ και ο Βίκτωρας, για να γίνει μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

-Ο ΟΦΗ έχουμε τονίσει από την αρχή της επανεκκίνησης της ΠΑΕ, ότι αξίζει και πρέπει να έχει τον επενδυτή του (με την κύρια έννοια του όρου). Ίσως οι πιο ψύχραιμοι, σε αυτή την «ευκαιρία» που εμφανίζεται, να περιμένουν βαθύτερα την επιτυχή εκπλήρωση όσων διαδραματίζονται τώρα, μετά την πρώτη επαφή που είχε συμβεί πριν από λίγους μήνες.

-Να που η πολυμετοχικότητα έχει και εδώ τα επιμέρους προβληματάκια της. Πρέπει να δεις τόσους και τόσους που έχουν ικανό αριθμό μετοχών και όχι τον «έναν» και όχι μόνο αυτό...

-Ασφαλώς με μια παρουσία του Γιάννη Σαμαρά ξανά στον ΟΦΗ, θα εκτιναχτούν οι σχεδιασμοί σε αυτό που άξιζε μεγαλύτερης προσοχής για τη σύγχρονη παροχή υπηρεσιών στα τμήματα ανάπτυξης, με κυρίαρχη μέριμνα για την τελειότητα των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

-Εκ παραδρομής σχολιάσαμε χτες ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ απευθύνθηκε στον Αντώνη Παπαδάκη να δώσει χρήματα για να καλυφτούν τα εισιτήρια για τα μέλη της οικογένειας του Χουάν Νέιρα για να έλθουν από την Αργεντινή, κάτι που έμενε «παγωμένο».

-Άλλος το έκανε, εκτός ΠΑΕ, μόλις πληροφορήθηκε την στενοχώρια του παίκτη και ότι αυτό αποτελούσε μέρος της συμφωνίας του. Αυτός, ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου… Απλά δεν το καταλάβαμε καλά την ώρα που διεκπεραίωνε την υπόθεση ο γιατρός.

-Ο κ. Παπαδάκης είχε μάλιστα μια εκτενή συζήτηση για τον παίκτη και το σπουδαίο ντεμπούτο του, με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο.

-«Είμαι ένας από τους σπουδαιότερους τεχνικούς στον κόσμο». Θα μπορούσε να το ισχυριστεί με δηλώσεις του σε αγγλικά Μέσα, χωρίς ίχνος ταπεινότητας μόνο ο Μουρίνιο. Μαέστρος και στην στόχευση με βελάκια.   Κλοπ, Ποτσετίνο και... Τότεναμ, στους τρυπημένους κύκλους του!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News