Αθλητισμός

Στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Πιεμπονγκσάντ

Ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την είσοδο του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (31/8) ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έφτασε στην πρωτεύουσα μαζί με τον Βίκτωρα Ρέστη, κάτι που αν μη τι άλλο αποδεικνύει τη φιλική σχέση που έχουν. Άλλωστε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα συνεργαστούν στον Παναθηναϊκό και σε άλλες επιχειρηματίες δραστηριότητες στη χώρα μας.

Το πρώτο σκέλος του ταξιδιού του Πιεμπονγκσάντ, που αφορά και το Τριφύλλι, είναι η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο. Οι δύο άνδρες θα καθορίσουν τις λεπτομέρειες για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αφού πλέον η ΠΑΕ έχει "καθαρίσει" από χρέη ή ένα μεγάλο μέρος έχει διακανονιστεί.

Ο Αλαφούζος τήρησε τη συμφωνία του με τον Πιεμπονγκσάντ και πλέον περιμένει από εκείνον να υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα. Πάντως, το σημαντικότερο είναι ο Ταϊλανδός να διαθέσει τα πρώτα κεφάλαια για τον Παναθηναϊκό, αφού μόνο η χρηματοροή θα επισφραγίσει τη συναλλαγή για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ.

Ο Πιεμπονγκσάντ, σύμφωνα με το sport-24.gr, δεν θα περιοριστεί στη συνάντηση με τον Αλαφούζο. Το Σάββατο έχει κλείσει ραντεβού με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος για τις επαγγελματικές υποθέσεις του. Δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα του ραντεβού να επηρεάσει όλη την παρουσία στην Ελλάδα, του επενδυτικού σχήματος που εκπροσωπεί ο Ταϊλανδός...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια