Στη σημασία του βαθμού στάθηκαν Κουτσιανικούλης και Παπαστεριανός

Ποδόσφαιρο
Στη σημασία του βαθμού στάθηκαν Κουτσιανικούλης και Παπαστεριανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμόγελα για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μετά το σημερινό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη.

Είδαν την καλή απόδοση κόντρα στον Πανιώνιο να «μεταφράζεται» σε ένα βαθμό, που χαρακτηρίζεται θετική εκκίνηση στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης τόνισε στις δηλώσεις του: «Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα σε μια δύσκολη έδρα. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και γυρίσαμε το παιχνίδι. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κάναμε. Αφήνουμε υποσχέσεις για το μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Μανόλης Παπαστεριανός υπογράμμισε: «Να ευχηθώ καλή σεζόν στις ομάδες και τους συναθλητές μου, με υγεία. Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Είχαμε και εμείς και ο Πανιώνιος ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να καθαρίσουμε τον αγώνα, αλλά κρατάμε τον βαθμό, το πάθος που δείξαμε και συνεχίζουμε».

Ο αρχηγός του ΟΦΗ στη σημερινή αναμέτρηση πρόσθεσε για τα σημεία-κλειδιά: «Το ματς ήταν λίγο περίεργο. Φάνηκε ότι δε μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, με τις ευκαιρίες που χάσαμε. Ήμασταν λίγο άτυχοι. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, όμως είμαστε όλοι πολύ καλά και χαρούμενοι για την ομάδα μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ που δεχθήκαμε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Αν πηγαίναμε με 1-2 στα αποδυτήρια, ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική. Δε μπορούμε όμως να αλλάξουμε κάτι».

Όσο για τους στόχους του ΟΦΗ ανέφερε: «Η ομάδα έχει κρατήσει τον κορμό από πέρυσι και τον ίδιο προπονητή. Είμαστε μια οικογένεια και με ελληνικό κορμό. Αν έχουμε υγεία, θα κάνουμε κάτι καλό. Παρόλα αυτά δε λέμε μεγάλα λόγια, κάτω το κεφάλι, δουλειά και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News