Μ.Στεφανουδάκης: Ευχαριστημένος που καταφέραμε και βγήκαμε ξανά στο βάθρο

Αθλητισμός
Μ.Στεφανουδάκης: Ευχαριστημένος που καταφέραμε και βγήκαμε ξανά στο βάθρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμα μετάλλιο μετρά στη συλλογή του ο «χρυσός» αθλητής της Κρήτης Μανώλης Στεφανουδάκης.

Για άλλη μια φορά ο γίγαντας Μανώλης Στεφανουδάκης ήταν συνεπής στο ραντεβού με το βάθρο των νικητών.

Κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στον ακοντισμό στην κατηγορία F54 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΑμεΑ που διεξάγεται στο Βερολίνο.

O Κρητικός Παραολυμπιονίκης παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες έδωσε την ‘’μάχη’’ απέναντι στους αντιπάλους του και με βολή στα 28, 10 μ. είναι ο Ασημένιος Πρωταθλητής Ευρώπης.

Αυτό είναι το τέταρτο σερί ασημένιο μετάλλιο για τον Κρητικό Αθλητή σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου που παρά το νέο μεγάλο τραυματισμό που έχουμε, το παλέψαμε αρκετά και καταφέραμε και βγήκαμε στο βάθρο και σε αυτήν τη διοργάνωση.Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να βγάλουμε κάτι μεγαλύτερο που θα μας έδινε την πρώτη θέση. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος αφού καταφέραμε και βγήκαμε ξανά στο βάθρο. Τέσσερα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τέσσερα ασημένια μετάλλια. Μεγάλη υπόθεση!» τόνισε στη «Ν.Κ», ο Μανώλης Στεφανουδάκης και συνέχισε:

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αποκτήσουμε άλλο ένα χρυσό όμως σε αυτή τη φάση προτεραιότητα έχει να ξεκουραστούμε καλά, να διορθώσουμε όσο μπορούμε τον τραυματισμό που έχουμε και να βάλουμε πλώρη για το Παγκόσμιο το Ντουμπάι. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους και ιδιαίτερα στην οικογένειά μου που με στηρίζει και στην κόρη μου που χάνει σημαντικές στιγμές γιατί εγώ θα πρέπει να είμαι συνεχώς στο εξωτερικό» .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News