Τρεις κρητικές ομάδες στην πρώτη φάση του Κυπέλλου

Ποδόσφαιρο
Τρεις κρητικές ομάδες στην πρώτη φάση του Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και τρεις κρητικές ομάδες ρίχνονται στη «μάχη». Πρόκειται για την Επισκοπή, τον ΟΦ Ιέραπετρας και την Παλαιόχωρα που δήλωσαν συμμετοχή στον συγκεκριμένο θεσμό.

Την αρχή κάνει αύριο στις 4 το απόγευμα η Επισκοπή, που θα φιλοξενηθεί από την Χαλκίδα. Ο Γιώργος Λυρώνης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ όπως τόνισε στόχος είναι μέσα από καλή απόδοση να έρθει η νίκη-πρόκριση.

Από την άλλη, στις 5 είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο παιχνίδι της Παλαιόχωρας με τον Εθνικό στο γήπεδο της Καλλιθέας. Η αποστολή της χανιώτικης ομάδας δεν είναι καθόλου εύκολη, όμως οι παίκτες του Αστέριου Θέμελη είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο.

Την ίδια ώρα, ο ΟΦ Ιεράπετρας θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ελευσίνας εκτός έδρας και τα προβλήματα δε λείπουν για τον Γιάννη Μάγγο, αφού τα νέα αποκτήματα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Επίσης, η λασιθιώτικη ομάδα έχασε τον Κορέτα, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και έτσι μετακόμισε στη Ρόδο.

Αναλυτικά οι αγώνες και οι διαιτητές των κρητικών ομάδων:

Αύριο (16:00)

Χαλκίδα-Επισκοπή (γηπ. Χαλκίδας): Ψυχουλάς, Σοφός, Παπαδημητρόπουλος (Βοιωτίας).

Αύριο (17:00)

Εθνικός-Παλαιόχωρα (γηπ. Καλλιθέας): Καλογερόπουλος (Αθηνών), Βιτσεντζάτος (Αν.Αττικής), Γκούβας (Αν.Αττικής).

Ηρακλής Ελευσίνας-ΟΦ Ιεράπετρας (γηπ. Ελευσίνας): Μπαλαχούτης, Κοτζαμανίδης, Γαρούφος (Πειραιά).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News