Αθλητισμός

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί Καράτζη, Μινωικές και Παγκρήτια Τράπεζα

Πολύτιμη η συνεισφορά τους στο νέο ξεκίνημα στη Σούπερ Λίγκα

Τις Μινωικές Γραμμές, την Παγκρήτια και τον Αντώνη Καράτζη ευχαριστεί με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ για τη συμβολή τους στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που επαναρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας συνέβαλε για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής ενώ η Παγκρήτια Τράπεζα προχώρησε στη διευθέτηση του θέματος. Σε ότι αφορά τις Μινωικές Γραμμές θα είναι και στο νέο χορηγικό πρόγραμμα της Κρητικής ΠΑΕ.

Αναλυτικότερα:


«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά την εταιρεία Καράτζης Α.Ε. και προσωπικά τον Αντώνη Καράτζη, βασικό μέτοχο της ομάδας μας, για την πολύ σημαντική του συμβολή, στην έκδοση της εγγυητικής επιστολής που χρειάστηκε να καταθέσει η ομάδα μας, για την συμμετοχή της στην Σούπερ Λίγκ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί ακόμη την Παγκρήτια Τράπεζα, για την άμεση ανταπόκριση και διευθέτηση του ζητήματος.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΟΙ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Οι Μινωικές Γραμμές θα είναι και φέτος στο πλευρό του ΟΦΗ.Η μεγάλη Ναυτιλιακή εταιρεία θα είναι στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας, όπως τονίστηκε στην συνάντηση που είχαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Καζανάκης και ο υπεύθυνος marketing της ομάδας Μανόλης Γουρνιεζάκης, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Αντώνη Μανιαδάκη.

Στην συζήτηση, ο κ. Μανιαδάκης, συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας, για την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη φετινή χρονιά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον κ. Μανιαδάκη και τις Μινωικές Γραμμές, για την συμπαράσταση προς τον ΟΦΗ μας.

Σχόλια