Αθλητισμός

Στο… παρά πέντε η προκήρυξη για τη Σούπερ Λίγκα, μία μέρα πριν τη σέντρα

Αναβολή και για τον καταρτισμό των ομίλων στη Γ' Εθνική

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όμως η έγκριση της προκήρυξης θα γίνει μία ημέρα πριν, αφού αναβλήθηκαν τα βασικά ζητήματα στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής στην ΕΠΟ.

Παράλληλα βασικό αγκάθι αποτελεί ο τρόπος που θα γίνει η αναδιάρθρωση αφού ακόμα δεν έχει εκπονηθεί το πλήρες σχέδιο, ενώ ένα νέο θέμα είναι και η Γ' Εθνική που αφορούν τις αποστάσεις και τους ομίλους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι ομάδες της Ρόδου και της Μυτιλήνης που έχουν πολλά ταξίδια που θα πρέπει να κάνουν. Επίσης άλλες ομάδες που διαφωνούν με την συγκρότηση των ομίλων και τις αποστάσεις. Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως τα ανοικτά θέματα είναι πολλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.

H E.E. αποφάσισε:

Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League.

Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για την εφαρμογή του άρθρου 29 του ΚΑΠ, κατόπιν αιτήματος της SuperLeague.

 Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής».

Σχόλια