default-image

Λουτσέσκου: «Έχουμε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε»

Ποδόσφαιρο
Λουτσέσκου: «Έχουμε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένοι να δώσουν το 100% στην αυριανή πρώτη αναμέτρηση με τη Μπενφίκα είναι όλοι στις τάξεις του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της πορτογαλικής ομάδας, ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επισήμανε χαρακτηριστικά: «Η κάθε ομάδα έχει διαφορετικά στοιχεία. Άλλο στυλ είχε η Βασιλεία, άλλο η Σπαρτάκ, άλλο τώρα η Μπενφίκα. Αντιμετωπίσαμε ομάδες οι οποίες ηγούνται στις διοργανώσεις που αγωνίζονται. Αυτή είναι μία επιβεβαίωση για το γεγονός πως παίξαμε με δυνατούς αντιπάλους. Θα σας πω το ίδιο. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά είμαστε εδώ για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την Μπενφίκα πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που ήταν χαρά μου να την αναλύω, μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς χτίζουμε τη νοοτροπία μας, κάναμε ένα εκπληκτικό σερί νικών και είμαστε εδώ για να κάνουμε το ίδιο και αύριο».

Για το αν υπάρχει φαβορί ή αν οι πιθανότητες είναι 50-50: «Δεν μου αρέσει να μιλάω με ποσοστά. Η Μπενφίκα είναι δυνατή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε εδώ για να προκριθούμε. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας προετοιμαζόμασταν γι' αυτό. Ξέραμε θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά είμαστε έτοιμοι. Στη ζωή του καθενός υπάρχουν στιγμές που σε σπρώχνουν πιο πάνω και είμαστε αποφασισμένοι να καταφέρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News