Τον Ιωάννη Μελισσανίδη φιλοξένησαν οι Gerontis Fighters  

Σπορ
Τον Ιωάννη Μελισσανίδη φιλοξένησαν οι Gerontis Fighters  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρέθηκε τις αρχές Αυγούστου ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 1996 στην Ατλάντα, Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος των Gerontis Fighters.

Ο γυμναστής που χάρισε πολλά μετάλλια και χαρές στην Ελλάδα στο παρελθόν βρέθηκε στο γυμναστήριο του ηρακλειώτικου συλλόγου την Τρίτη 7/8 με σκοπό τη γνωριμία με όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, και κυρίως της αγωνιστικής ομάδας.  Έγινε ένα meeting περίπου τριών ωρών, συνομίλησε με όλους που ήταν παρόντες, τους μετέφερε την έννοια του πρωταθλητισμού, της προσπάθειας και της αγάπης που πρέπει να έχουν προς το άθλημα που κάνουν. Ο Ολυμπιονίκης έκανε μία μικρή αναδρομή στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα, το 1996 και τους περιέγραψε πως κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους, αλλά και το χρυσό μετάλλιο που ήρθε αργότερα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1998. Επίσης αναφέρθηκε στο τέλειο άλμα που πραγματοποίησε το 1999 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας, ενώ αναφέρθηκε και στη ζωή του μετά τον αθλητισμό προκαλώντας θαυμασμό. 

Αναφερόμενος στον Ιωάννη Μελισσανίδη, ο Ιωάννης Γεροντής τόνισε μεταξύ άλλων ότι «πραγματική ανταμοιβή για ένα Δάσκαλο στην πορεία του είναι να βλέπει ανθρώπους που έχουν γράψει χρυσή ιστορία στον αθλητισμό, σε Παγκόσμιο επίπεδο, να επισκέπτονται το γυμναστήριο μου, μεταφέροντας μία εμπειρία ζωής στους αθλητές μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News