default-image

Φτάνουν στην Κρήτη οι παίκτες για την "πρώτη" του Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Φτάνουν στην Κρήτη οι παίκτες για την "πρώτη" του Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings καθώς την προσεχή Δευτέρα 20/08 ξεκινά η προετοιμασία της νέας σεζόν ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Basket League στις 6 Οκτωβρίου.

Σιγά-σιγά τα μεταγραφικά αποκτήματα της κρητικής ομάδας φτάνουν στο Ρέθυμνο και ουσιαστικά ως το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν όλες οι αφίξεις των παικτών. Η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας στις 17:30 στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», όπου το «παρών» αναμένεται να δώσουν όλοι οι παίκτες πλην ίσως του Ακόλντα Μανιάνγκ, του οποίου η πτήση φτάνει καθυστερημένα, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται στην Κρήτη και ο Δημήτρης Κουρέπης. Η φετινή σεζόν αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη καθώς οι ομάδες της Basket League είναι ιδιαίτερα ενισχυμένες και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Το Ρέθυμνο έχει αλλάξει ριζικά το ρόστερ του σε σχέση με την περυσινή σεζόν και ο Σταύρος Μυκονιάτης που πλέον θα έχει ρόλο πρώτου προπονητή καλείται να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι από την περυσινή σεζόν παρέμεινε μόνο ο Ανδρέας Χριστοδούλου, ο οποίος θα είναι ο νέος αρχηγός της ομάδας και ο Τράβις Ντάνιελς. Από εκεί και πέρα αποκτήθηκαν δέκα παίκτες, οι οποίοι θα γνωριστούν για πρώτη φορά την προσεχή Δευτέρα. Μόνο ο Χριστόφορος Ραζής θα είναι εξοικειωμένος με το περιβάλλον καθώς έχει φορέσει ξανά τη φανέλα του Ρεθύμνου την περίοδο 2016-2017.

Οι παίκτες που αποτελούν τη φετινή ομάδα του Ρεθύμνου είναι οι εξής: Ανδρέας Χριστοδούλου (γκαρντ), Τζαμπρίλ Ντουράμ (γκαρντ), Χριστόφορος Ραζής (γκαρντ), Φίλιππος Καλογιαννίδης (γκαρντ), Κάρλτον Γκάιτον (γκαρντ), Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος (γκαρντ), Κέβιν Μπρέισι-Ντέιβις (φόργουορντ), Τζόρνταν Ουάσινγκτον (φόργουορντ), Τράβις Ντάνιελς (φόργουορντ), Αλέξανδρος Σιγκούνας (φόργουορντ), Δημήτρης Κουρέπης (πάουερ φόργουορντ - σέντερ) και Ακόλντα Μανιάνγκ (σέντερ).

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι παίκτες θα μπουν σε αγωνιστικού ρυθμούς καθώς θα πραγματοποιηθεί μία σειρά φιλικών. Το πρώτο φιλικό έχει προγραμματιστεί για τις 5/9 κόντρα στον Πανιώνιο στην Αθήνα. Θα ακολουθήσει το τουρνουά της Ουγγαρίας στις 7-8/9 και τα «Μαυροσκούφεια» στις 18-19/09. Στις 21 Σεπτεμβρίου το Ρέθυμνο θα αντιμετωπίσει ξανά τον Πανιώνιο στην Αθήνα, ενώ στις 25/9 θα δώσει το πρώτο εντός έδρας φιλικό κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η αυλαία των φιλικών θα πέσει το διήμερο 28-29/9 με δύο αγώνες κόντρα στον Κολοσσό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News