Στον ΠΑΣ Γιάννενα δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ ο Μιχαήλ

Αθλητισμός
Στον ΠΑΣ Γιάννενα δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ ο Μιχαήλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Κύπριος τερματοφύλακας αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ και θα ενισχύσει τα γκολπόστ της ομάδας του Γιάννη Πετράκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του Κύπριου τερματοφύλακα Νεόφυτου Μιχαήλ στην ομάδα του ΠΑΣ.

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ είναι 24 χρονών με 1.90 μ. ύψος και έχει παίξει στη θέση του τερματοφύλακα στις ομάδες των Ολυμπιακού Λευκωσίας, Θ.Ο.Ι. Λακαταμίας, της Νέας Σαλαμίς, του Άρη Λεμεσσού και του ΑΠΟΕΛ.

Ο Νεόφυτος θα έρθει με την άδεια της ομάδας του να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και μετέπειτα να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ΑΠΟΕΛ μέσα από την προσωπική σελίδα που διαθέτει αναφέροντας: «Κατ‘ αρχήν συμφωνία δανεισμού Νεόφυτου Μιχαήλ. Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία δανεισμού του τερματοφύλακα Νεόφυτου Μιχαήλ στην Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ως εκ τούτου έχει δοθεί άδεια στον ποδοσφαιριστή για να μεταβεί στην Ελλάδα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News