Πρόβα τζενεράλε αύριο για τον ΟΦΗ κόντρα στον Εργοτέλη  

Αθλητισμός
Πρόβα τζενεράλε αύριο για τον ΟΦΗ κόντρα στον Εργοτέλη  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας το επόμενο σαββατοκύριακο, όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Πανιώνιο.

Η κρητική ομάδα θα δώσει το τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα αύριο Σάββατο αντιμετωπίζοντας στις 7μ.μ. στο «Γεντί Κουλέ» τον Εργοτέλη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές της διάθεσή του πλην του τραυματία Δημήτρη Κομεσίδη, ενώ αναμένεται να αποκαλύψει ουσιαστικά τις σκέψεις του για το ματς με τον Πανιώνιο.

Παράλληλα βέβαια θα κάνει και δοκιμές χρησιμοποιώντας αρκετούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Στο φιλικό θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι καρτών των εισιτηρίων διαρκείας ή όσοι έχουν την απόδειξη πληρωμής στα χέρια τους, θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν. Ελεύθερη γι’ αυτό το παιχνίδι, θα είναι η είσοδος στα παιδιά.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την κρητική ΠΑΕ στο αυριανό φιλικό θα ισχύσει για πρώτη φορά η ελεγχόμενη διέλευση φιλάθλων στο γήπεδο, μέσα από τα τουρνικέ που έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις θύρες.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ζητά από τους φιλάθλους να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των ανθρώπων που θα βρίσκονται στις θύρες του γηπέδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News