Μπλατ: «Πρόκληση ο Ολυμπιακός, ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ»  

Μπάσκετ
Μπλατ: «Πρόκληση ο Ολυμπιακός, ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ»  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Ντέιβιντ Μπλατ στην τηλεόραση του Ισραήλ, όπου μίλησε για τον Ολυμπιακό, τον Σπανούλη, αλλά και την απογοήτευσή του που τελικά δεν μπόρεσε να είναι και φέτος στο ΝΒΑ.

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό τόνισε ότι «είναι μία ομάδα με φιλοδοξίες, απαιτήσεις και πολλή στήριξη. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση, δεν είναι κάτι καινούριο για εμένα. Έχω συνηθίσει τις προκλήσεις και ανυπομονώ. Περιμένω να δω το κοινό σε δράση, είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος αυτής της ατμόσφαιρας, όπως ήμουν στη Μακάμπι και στο ΝΒΑ».

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι πρώτη του επιλογή ήταν το ΝΒΑ. «Κάποιες φορές καταλήγεις στο δεύτερο επίπεδο. Ένιωσα λίγο απογοητευμένος που δεν επέστρεψα στο ΝΒΑ επειδή ήθελα να επιστρέψω», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποθέωσε τον Σπανούλη αναφέροντας: «Ο Σπανούλης είναι ένα μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία της EuroLeague. Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, που είναι ακόμα πεινασμένος και θέλει να επιστρέψει η ομάδα στα τρόπαια. Είμαι εδώ για να τον βοηθήσω».

Τέλος σχολίασε το μπάσκετ στο Ισραήλ τονίζοντας: «Το μπάσκετ κάνει κύκλους στο Ισραήλ και τώρα βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο. Το καλύτερο που έχω δει εδώ και πέντε χρόνια. Τα νέα παιδιά θέλουν χρόνο συμμετοχής και για να γίνει αυτό πρέπει να βρεθούν στο σωστό μέρος. Η νέα γενιά των Ισραηλινών παικτών είναι καλή και δυνατή και θα δούμε καλύτερα πράγματα από αυτούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News