default-image

Αποφασισμένος για την πρόκριση στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ  

Αθλητισμός
Αποφασισμένος για την πρόκριση στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει με το… εισιτήριο στα πλέι οφ του Champions League από τη μακρινή Μόσχα. «Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε, ούτε να αμυνθούμε, ούτε να μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα».

Αυτή είναι η φράση του Ραζβάν Λουτσέσκου με την οποία θέλησε να περιγράψει τη φιλοσοφία με την οποία θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο αποψινό παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας, στο «Otkritie Arena» (20:30, Epsilon Tv).

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να πάρουν την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί με αμυντικό προσανατολισμό, αλλά με φουλ επίθεση (και προσοχή στα μετόπισθεν).

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να παραταχθούν επί ρωσικού εδάφους με 4-2-3-1. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο και ο Κάνιας, με τους Λημνιό και Ελ Καντουρί στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

Από την πλευρά τους, οι Μοσχοβίτες θα παίξουν ως εξής: Μαξιμένκο, Εσένκο, Ζιγκό, Τζικία, Μελγκαρέχο, Γκλουσάκοφ, Φερνάντο, Ζαμπίν, Πρόμες, Τασάεφ και Αντριάνο.

Υπενθυμίζεται ότι αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League εκεί τον περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Μπενφίκα-Φενέρμπαχτσέ, με τους Πορτογάλους να έχουν κερδίσει με 1-0 στο πρώτο ματς στη Λισαβόνας.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News