default-image

Με όπλο τον κόσμο της, η ΑΕΚ στοχεύει στην πρόκριση κόντρα στην Σέλτικ    

Αθλητισμός
Με όπλο τον κόσμο της, η ΑΕΚ στοχεύει στην πρόκριση κόντρα στην Σέλτικ    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμη να κυνηγήσει το όνειρο πρόκρισης αρχικά στα πλέι οφ και εν συνεχεία στους ομίλους του Champions League είναι η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ απόψε (21:00, Novasports 2) την Σέλτικ στον επαναληπτικό του 1-1 της Γλασκόβης.

Η Ένωση βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση έχοντας μάλιστα ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι καθώς της επιτρέπει με περισσότερα από ένα αποτελέσματα να πάρει την πρόκριση.

Με νίκη σίγουρα εξασφαλίζει το εισιτήριο πρόκρσης για τον τρίτο γύρο στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και με ισοπαλία χωρίς σκορ συνεχίζει επίσης στο θεσμό (μόνο το 1-1 στέλνει το ματς στην παράταση).

Το θετικό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ότι και ο Πέτρος Μάνταλος προπονήθηκε κανονικά χθες και θα είναι στη διάθεσή του στο αποψινό ματς (απόντες θα είναι ο τραυματίας Μπογέ και ο τιμωρημένος Γαλανόπουλος), ενώ πέραν του αγωνιστικού υπάρχει και μεγάλο οικονομικό κίνητρο για την Ένωση. Σε περίπτωση πρόκρισης θα βάλει στα ταμεία της πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει σίγουρα συμμετοχή στο Europa League.

Πιθανότατα ο Ουζουνίδης θα ξεκινήσει με τους Μπάρκα, Χουλτ, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Μπακάκης, Άλεφ, Σιμόες, Μπακασέτα, Κλωναρίδη, Λόπες, Λιβάγια.

Για τους Σκωτσέζους της Σέλτικ επικρατέστερο το 3-5-2 με τους: Γκόρντον, Σιμούνοβιτς, Χέντρι, Λούστιγκ, Τίρνεϊ, Φόρεστ, Μπράουν, Ντσαμ, ΜακΓκρέγκορ, Ντεμπελέ, Εντουάρ

Διαιτητής θα είναι ο Ρώσος Βλάντισκλαβ Μπεζμπορόντοφ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News