Μπαράζ μεταλλίων στο Παγκόσμιο κωπηλασίας εφήνων-νεανίδων  

Σπορ
Μπαράζ μεταλλίων στο Παγκόσμιο κωπηλασίας εφήνων-νεανίδων  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Κυρίδου-Μπουρμπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη δίκωπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων- νεανίδων στο Ραστίτσε της Τσεχίας, ενώ το δίδυμο Νόνη- Αγιώτη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο!

Άλλες δύο διακρίσεις προστέθηκαν στην πιο… ελληνική εβδομάδα των τελευταίων ετών στον αθλητισμό. Η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη δίκωπο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στο Ραστίτσε που διεξάγεται στην Τσεχίας.

Ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική ελληνική επιτυχία στην Τσεχία, καθώς για την ίδια διοργάνωση αλλά για διπλό σκιφ, η Ισμήνη Νόνη και η Ελένη Αγιώτη κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Η ελληνική βάρκα τερμάτισε σε 7:19.400 πίσω μόνο από τις Κινέζες Λιου και Ζανγκ που στέφθηκαν νέες παγκόσμιες πρωταθλήτριες με χρόνο 7:17.410.

Σε επίπεδο εφήβων, το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων που διεξάγεται στην Τσεχία κατέκτησαν οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Γρηγόρης Σχιζοδήμος σήμερα!

Μια ακόμα επιτυχία κατέγραψε η ελληνική αποστολή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων που διεξάγεται στο Ρατσίτσε της Τσεχίας καθώς οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Γρηγόρης Σχιζοδήμος κατέκτησαν το ασημένιο ομετάλλιο.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι, το πλήρωμα του «γαλανόλευκου» διπλού σκιφ ήταν στην τρίτη θέση σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του τελικού. Ωστόσο, πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στο τέλος και σε συνέχεια της καταπληκτικής του κούρσας, πανηγύρισε τελικά τη δεύτερη θέση.

Για την ιστορία, μπροστά από τους Γκαϊδατζή και Σχιζοδήμο τερμάτισε το πλήρωμα της Γερμανίας, ενώ τρίτο κατετάγη το πλήρωμα της Τσεχίας.

Η τελική κατάταξη:

  1. Γερμανία 06:26.390
  2. Ελλάδα 06:29.570
  3. Τσεχία 06:31.670
  4. Ιταλία 06:34.770
  5. Λευκορωσία 06:36.680
  6. Πολωνία 06:39.730

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News