Γαλατασαράι αντί Τορίνο επίσημα στο τουρνουά του Ολυμπιακού στα Αοράκια

Μπάσκετ
Γαλατασαράι αντί Τορίνο επίσημα στο τουρνουά του Ολυμπιακού στα Αοράκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το είχε ουσιαστικά ανακοινώσει ο Ολυμπιακός προ ημερών, όμως το επισημοποίησαν και οι διοργανωτές του 3rd International Basketball Tournament Crete/Heraklion 2018: Η Γαλατασαράι θα είναι τελικά η μία από τις τέσσερις ομάδες που θα μετέχουν στο σπουδαίο αυτό διεθνές τουρνουά, το οποίο φιλοξενείται για  τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Έτσι, πέραν του Ολυμπιακού, της Οίνιξ Καζάν και της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο τουρνουά θα πάρει μέρος και η Γαλατασαράι, παίρνοντας τη θέση της Τορίνο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών, «η Τουρκική Γαλατασαράι  θα καλύψει το κενό που άφησε η Fiat Τορίνο στο 3rd International Basketball Tournament Crete/Heraklion 2018, πλαισιώνοντας τον Ολυμπιακό, τη Ρωσική Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κρήτη και την πολύ δυνατή Χάποελ Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ που είχε λάβει μέρος και στο πρώτο τουρνουά.

Η Γαλατασαράι είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της γειτονικής χώρας με 5 πρωταθλήματα Τουρκίας ενώ το 2016  κατέκτησε το Eurocap.

Στην τουρκική ομάδα πήγε πρόσφατα ο 25χρονος πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Ζακ Όγκουστ.

Οι ομάδες αυτές λοιπόν θα δώσουν το παρών σε μια διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο Heraklion Arena στα «Δυο Αοράκια».

Η Κρήτη και το Ηράκλειο γίνονται ξανά το επίκεντρο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, φιλοξενώντας μια ακόμα σημαντική διοργάνωση που έχει γίνει ένας Αθλητικός – Τουριστικός - Πολιτιστικός θεσμός για την Κρήτη και την Ελλάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News