default-image

Πιστεύει στην ομάδα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Αθλητισμός
Πιστεύει στην ομάδα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο την Σπαρτάκ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί ότι η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στη αγωνιστικά προβλήματα τονίζοντας: «Ο Κάνιας ήταν εκτός για δύο μέρες, είπα και χθες στην προπόνηση πως ήταν τέλειο αυτό για εκείνον, σαν μικρές διακοπές. Χαίρομαι γιατί γύρισε σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις. Ο Μπίσεσβαρ δεν είναι έτοιμος, γιατί έλειψε σχεδόν τρεις εβδομάδες. Θα είναι πιθανώς έτοιμος για το επόμενο ματς. Ο Ακπόμ από άποψη φυσικής κατάστασης είναι καλά, αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί τακτικά. Θα είναι μαζί μας στον πάγκο. Όσο για τη θέση του αριστερού μπακ, έχουμε παίκτες και ο καθένας πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Πιστεύω πως όποιος κι αν επιλεγεί, θα δώσει τα πάντα. Και δεν μιλάω μόνο για τον Κρέσπο, αλλά γενικότερα».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε τι διαφορές έχουν η Σπαρτάκ με τη Βασιλεία και όπως είπε «κάθε μέρα αλλάζουν τα πράγματα. Είναι λάθος από τεχνικής άποψης να κάνουμε συγκρίσεις. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήταν φαβορί στην κλήρωση, αλλά καταφέραμε να προκριθούμε και να δείξουμε πως ήταν πιο αδύνατοι από μας σε αυτά τα δύο ματς. Παίξαμε πραγματικά πολύ καλό ποδόσφαιρο και η Βασιλεία έδειξε το Σάββατο πως είναι πραγματικά καλή ομάδα. Αύριο είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, με διαφορετικό αντίπαλο και διαφορετικούς παράγοντες. Κρατάμε την πολύ καλή χημεία και την αυτοπεποίθηση από την προηγούμενη πρόκριση, αλλά ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ υψηλής ποιότητας παίκτες. Σε αυτό το επίπεδο, τη διαφορά κάνουν οι λεπτομέρειες».

Σκιαγραφώντας το προφίλ της Σπαρτάκ τόνισε: «Είναι ομάδα με συνοχή, πολύ οργανωμένη ειδικά όταν δεν έχει την μπάλα. Δεν αφήνει χώρους στον αντίπαλο, πιέζει και κάποιες φορές οπισθοχωρεί και πιέζει στο δικό της μισό. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτές τις λεπτομέρειες και να μην κάνουμε εύκολα λάθη, γιατί η Σπαρτάκ όταν κερδίζει την μπάλα βγαίνει γρήγορα στις αντεπιθέσεις δημιουργώντας κινδύνους. Όταν προετοιμαζόμαστε για ένα ματς, εστιάζουμε σε τακτικά και τεχνικά ζητήματα. Στο ποδόσφαιρο έχει δείξει πολλές φορές πως κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό. Δεν έχει σημασία πόσο κοστίζει μια ομάδα ή ένας παίκτης. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να έχει σωστή νοοτροπία και να δίνει τα πάντα στο γήπεδο, χωρίς να έχει σημασία ποιον έχει απέναντί μας. Εμείς είμαστε μια τέτοια ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News