Ουζουνίδης: Θα παρουσιαστούμε δυνατοί κόντρα στη Σέλτικ

Αθλητισμός
Ουζουνίδης: Θα παρουσιαστούμε δυνατοί κόντρα στη Σέλτικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναχώρησε για τη Σκωτία η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού (21:45) αγώνα με τη Σέλτικ για τα προκριματικά του Champions League.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά την αναχώρηση της ομάδας επισημαίνοντας ότι στόχος της Ένωσης είναι να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι το πρώτο παιχνίδι αυτής της φάσης. Ο αντίπαλός μας είναι μια διαφορετική ομάδα στην έδρα του και… άλλη εκτός έδρας. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μας δώσει ελπίδες για τη ρεβάνς», είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του Μάνταλου τονίζοντας: «Είχαμε το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Πέτρος (σ.σ. Μάνταλο), όμως τα άλλα παιδιά είναι καλά. Έχουμε δουλέψει καιρό πάνω στον αντίπαλο και θέλω να πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε δυνατοί. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης ο Μάνταλος. Η απουσία του θα αλλάξει κάπως τα πλάνα. Όμως αυτός που θα μπει θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι λείπει ο Πέτρος, αλλά ότι τα άλλα παιδιά δεν είναι ακόμα στα επίπεδα ετοιμότητας που θέλουμε. Θέλω να πιστεύω ότι ο αντικαταστάτης του θα έχει αντίστοιχα καλή παρουσία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News