default-image

Χωρίς τον Μάνταλο στη Σκωτία η ΑΕΚ  

Αθλητισμός
Χωρίς τον Μάνταλο στη Σκωτία η ΑΕΚ  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για φέτος χωρίς τον αρχηγός της τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της Τετάρτης κόντρα στην Σέλτικ για το γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Μάνταλος αποχώρησε τραυματίας από τη χθεσινή προπόνηση της Ένωσης και τελικά αυτός ο τραυματισμός τον κρατά στην Αθήνα καθώς δε βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Σκωτία.

Ο 27χρονος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό προσαγωγό, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και θεωρήθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός αποστολής προκειμένου να προστατευτεί. Αύριο Τρίτη θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, καθώς έχει υποστεί κάκωση και η ρεβάνς με τους Σκωτσέζους δεν απέχει πολύ, διότι έχει προγραμματιστεί για τις 14 του μήνα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε 21 παίκτες και συγκεκριμένα τους εξής: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Οικονόμου, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Μπακασέτας, Μπογιέ, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News