Αθλητισμός

Τέταρτη στο Κόμπο με Κουργιαντάκη η Εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης

Πολύ καλή παρουσία είχε η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στον τελικό του Κόμπο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Το απόγευμα της Κυριακής (5/8), τρίτης ημέρας των αγωνισμάτων, η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του Κόμπο χαρίζοντας μια ακόμα πιο σημαντική διάκριση στο άθλημα, αποδεικνύοντας την πρόοδο που συντελείται.

Ανάμεσα στα κορίτσια που παρουσίασαν το εντυπωσιακό πρόγραμμα ήταν και η Χανιώτισσα Όλγα Κουργιαντάκη, ενώ την Εθνική μας συμπλήρωναν οι Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα και Γεωργία Βασιλοπούλου.

Η ελληνική ομάδα παρουσίασε ένα όμορφο πρόγραμμα με αρμονία που της χάρισε 88,0667 β. και αναδείχτηκε 4η δύναμη στην Ευρώπη.

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Κόμπο πήρε η Ουκρανία (94,4667), το ασημένιο η Ιταλία (92,6000) και το χάλκινο η Ισπανία (91,4667).

Αύριο Δευτέρα (6/8), υπάρχει η συμμετοχή της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στον τελικό του Τεχνικού Σόλο και της Εθνικής μας ομάδας στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Ομαδικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια