default-image

Δάκρυα χαράς από την Ντουντουνάκη για το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδας  

Αθλητισμός
Δάκρυα χαράς από την Ντουντουνάκη για το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδας  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται η Άννα Ντουντουνάκη αγωνιζόμενη στον τελικό των 100μ. πεταλούδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια αγωνιζόμενη το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό των 100μ. πεταλούδας πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα και τελικά τερμάτισε 5η καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ με 57.67 (προηγούμενο δικό της 58.23)!

Πρόκειται για μία εξαιρετική επίδοση κατεβάζοντας σχεδόν ένα δευτερόλεπτο το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ.

Η 5η θέση της Ντουντουνάκη είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής σε τελικούς για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης, στην κολύμβηση, μαζί με αυτήν της Εθνικής στα 4Χ100 ελεύθερο (Α), σε μια διοργάνωση όπου περιμένουμε και μετάλλια.

Η ίδια δεν έκρυβε τη χαρά της μετά από αυτή την επιτυχία, ενώ στις δηλώσεις της στο επίσημο σάιτ της ΚΟΕ τόνισε: «Τι άλλο να περιμένω. Το μετάλλιο ήταν πολύ κοντά, αλλά δεν είμαι άπληστη. Ήθελα εδώ και καιρό το 57 και δεν έκανα απλά 57.99, αλλά 57.67 ένας πολύ καλός χρόνος που όσο και να τον περιμένεις δεν μπορείς να το πιστέψεις όταν έρχεται». Η Άννα Ντουντουνάκη εμφανίστηκε δακρυσμένη από χαρά μετά την εκπληκτική κούρσα της στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Όπως εξομολογήθηκε τέλος, «πραγματικά τον ήθελα αυτό το χρόνο εδώ και καιρό. Χαίρομαι τόσο πολύ που βγήκε. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον προπονητή μου τον Τάσο Καράμπελα και τον γυμναστή μου τον κ. Λάζαρο, τους προπονητές που είναι εδώ και με βοήθησαν και ελπίζω να έχω ανάλογη συνέχεια» τόνισε η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια που αποκάλυψε ότι το πρώτο τηλέφωνο που πήρε ήταν: «Του προπονητή μου, το περιμέναμε αυτό τόσο καιρό, ήταν το πρώτο πράγμα που ήθελα όταν ήρθα εδώ. Πλέον έχω ένα 200άρι και ένα 50άρι ακόμα να κολυμπήσω εδώ στο Ευρωπαϊκό και θα δώσω και εκεί τον καλύτερο μου εαυτό»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News