default-image

Θέλει το "μπαμ" με Λούκα Μόντριτς η Ίντερ

Αθλητισμός
Θέλει το "μπαμ" με Λούκα Μόντριτς η Ίντερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", η Ίντερ θέλει να κάνει το "colpo grosso" με το 10άρι των Μαδριλένων, που φέρεται να βλέπει με... θετικό μάτι την αλλαγή ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος για χάρη των "νερατζούρι".

Πάντως, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι καλείται να ξεπεράσει αρκετούς σκόπελους, ώστε να προσγειώσει στο "Τζουζέπε Μεάτσα" τον 32χρονο αρτίστα της μπάλας , ο οποίος απολαμβάνει ηγεμονικό συμβόλαιο στους "μερένχες", με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 10 εκατ. ευρώ.

Ανασταλτικός παράγοντας στην υπόθεση λογίζεται και το προχωρημένο της ηλικίας του ιθύνοντα νου της εθνικής Κροατίας, αφού σε περίπου έναν μήνα θα "πατήσει" τα 33 του χρόνια.

Ταυτόχρονα, στα πλην συγκαταλέγεται και η στάση της "βασίλισσας", η οποία αποτελεί παραδοσιακά σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις, ενώ δεσμεύει με συμβόλαιο δύο ακόμη χρόνων τον Κροάτη μπαλαδόρο.

Πάντως, οι "νερατζούρι" ποντάρουν τις ελπίδες τους (και) στην καλλονή σύζυγο του Κροάτη, την Vanja Bosnic, η οποία λειτουργεί ως μάνατζερ του παίκτη και έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με την ιταλική πλευρά.

Το μέλλον ανήκει σ' αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους, λένε, με την Ίντερ να κάνει τα πάντα, ώστε ο Λούκα Μόντριτς να μην αποδειχθεί όνειρο... θερινής νυκτός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News