Ανακοινώνει τον Γουμενάκη το Δειλινό, κινείται και ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ανακοινώνει τον Γουμενάκη το Δειλινό, κινείται και ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προχωρά σιγά-σιγά ο σχεδιασμός του Δειλινού ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ. Ο Γιώργος Γωνιωτάκης και οι διοικούντες παραμένουν σταθεροί στο πλάνο που είχαν θέσει εξαρχής, αναζητώντας γηγενείς νεαρούς αθλητές που έχουν διάθεση για δουλειά.

Μετά τον Αλέξη Σπηλιόπουλο, που ανακοινώθηκε πριν από αρκετές εβδομάδες, ο Γιάννης Γουμενάκης θα πάρει σειρά, καθώς απομένουν μικρές λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του από το Ηράκλειο στο Δειλινό. Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Άλεξ Χασάπη από τον Εργοτέλη στους “πράσινους”.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να τακτοποιήσουν κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν για την ολοκλήρωση του ρόστερ τους πριν πουν το οριστικό “ΟΚ” στη μετακίνηση του Χασάπη. Παράλληλα, οι άνθρωποι του Δειλινού βρίσκονται κοντά σε έναν ακόμη αθλητή, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, ενώ πλέον αναζητούν δύο ακόμη παίκτες στις θέσεις “2-3” και “4”.

Να υπενθυμίσουμε ότι από το περυσινό ρόστερ έχουν παραμείνει οι Σπύρος Γρύλλης, Γιώργος Αντωνογιαννάκης, Αναστάσης Μπορμπίδης, Θοδωρής Λεφής, Παύλος Εκιζόγλου και Γιάννης Γαϊτανάκης.

«Έκλεισε» Μπουμπάρη και Πετράκη ο ΟΦΗ

Έχοντας πλέον ξεκαθαρίσει τους στόχους της νέας σεζόν, στον ΟΦΗ βρίσκονται σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τον καλύτερο καταρτισμό του ρόστερ. Η επιστροφή του Βασίλη Ράλλη από την Αμερική (παρακολούθησε σεμινάριο προπονητικής) δρομολογεί και τα μεταγραφικά. Τη δεδομένη στιγμή θεωρείται δεδομένη η απόκτηση του Λεωνίδα Μπουμπάρη, ο οποίος επιστρέφει ως φοιτητής στο Ηράκλειο (έδωσε ξανά εξετάσεις και πέρασε στην Iατρική) και έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ, ενώ επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε και ο Αλέξης Πετράκης, καθώς μετά την απόφαση του Ηρακλείου να υποβιβαστεί στο Tοπικό έμεινε ελεύθερος. Δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει και ο Γιάννης Λιανός, καθώς δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο νησί που ν’ αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία πλην του Δειλινού, που όμως έχει άλλο σχεδιασμό, και του Ρεθύμνου, που σίγουρα δεν ενδιαφέρεται. Με δεδομένο ότι Πάλλης και Καραλής θα παραμείνουν στην ομάδα, ουσιαστικά ο ΟΦΗ αναζητά παίκτες για τις θέσεις “2” και “3”.

Στον Ηλυσιακο ο Μαραγκουδάκης

Στον Ηλυσιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γρηγόρης Μαραγκουδάκης, ο οποίος αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Ηρακλείου, ενώ ήταν μέλος και της Εθνικής εφήβων που συμμετείχε στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Χερσόνησο.

Ο 18χρονος γκαρντ θα ενισχύσει την αθηναϊκή ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας για συμπαίκτη τον Αντώνη Φώτση! Δε θα είναι, ωστόσο, αντίπαλος του ΟΦΗ και του Δειλινού, καθώς ο Ηλυσιακός αγωνίζεται στον 1ο όμιλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News