Παρόν το τάντεμ των γυναικών μόνο στην αφίσα στο Παγκόσμιο ποδηλασίας ΑμεΑ  

Αθλητισμός
Παρόν το τάντεμ των γυναικών μόνο στην αφίσα στο Παγκόσμιο ποδηλασίας ΑμεΑ  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρά η Εθνική ομάδα ποδηλασίας ΑμεΑ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δρόμου που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην Ιταλία. Φέτος δε θα υπάρχει εκπροσώπηση στο τάντεμ γυναικών, καθώς τόσο η Αδαμαντία Χαλκιαδάκη όσο και η Ελένη Καλατζή αποφάσισαν να σταματήσουν τον πρωταθλητισμό.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από δύο αθλητές και μία αθλήτρια, ενώ την αποστολή θα συνοδέψει και αυτή τη φορά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Βαρβεράκης.

Ο Ηρακλειώτης προπονητής, μάλιστα, εξέφρασε δημόσια τη λύπη του για την απουσία του τάντεμ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα έγραψε: «Λίγες ήμερες έμειναν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δρόμου στην Ιταλία. Είμαστε εκεί ήδη, καθώς στην αφίσα των αγώνων και στο τεράστιο πόστερ στην πλατεία της πόλης υπάρχει σε πρώτο πλάνο το ελληνικό τάντεμ! Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τη μεγάλη τιμή και βέβαια για τα όσα πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια! Προβληματισμός όμως και απογοήτευση που φέτος δε θα έχουμε γυναικείο τάντεμ... κρίμα!

Ευθύνη, αποφασιστικότητα και κουράγιο όμως να κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά... με τα παιδιά που θα είναι εκεί: Νίκος Παπαγγελής, Κατερίνα Ελ Λατίφ και Χαράλαμπος Κεραμετσίδης... Για την Ελλάδα μας, για τη σημαία μας, για να τιμήσουμε όσους τόσο τραγικά και άδικα χάθηκαν, που δε θα τους ξεχάσουμε ποτέ! Γιατί οφείλουμε όλοι να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες, για την Ελλάδα και το μέλλον!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News