Στην αφετηρία της Football League o Ηρόδοτος

Αθλητισμός
Στην αφετηρία της Football League o Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Football League ξεκίνησε σήμερα ο Ηρόδοτος, με την επίσημη πρώτη προπόνηση της σεζόν στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Αισιοδοξία και μεγάλη διάθεση έδειξαν από την πρώτη στιγμή ο Μανόλης Παπαματθαιάκης και οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου, ενώ το παρών στην "πρώτη" έδωσαν και τα επτά νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, όπως διακρίνονται στη φωτογραφία οι Μυλωνάς, Νικηφόρος, Κωνσταντινίδης, Αυγενικού, Δουλγεράκης, Σμυρλής, Δαμιανάκης, ενώ ο σχεδιασμός συνεχίζεται καθώς το προσεχές διάστημα θα αποκτηθούν άλλοι δύο μεσοεπιθετικοί.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, η διοίκηση και ο προπονητής μίλησαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συνολικά 27 παίκτες ήταν παρόντες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι υπό δοκιμή. Οι 22 που απαρτίζουν ως τώρα το ρόστερ είναι οι Κασμερίδης, Κουράκης, Πλευριτάκης, Μπαλάφας, Δουλγεράκης, Αργκιλέσι, Παναγιωτάκης, Μπάμπης, Φουκαράκης, Κανδηλάκης, Μυλωνάς, Κασαπάκης, Σμυρλής, Δαμιανάκης, Φραγκουλάκης, Κωνσταντινίδης, Προβυδάκης, Καργιωτάκης, Μωραΐτης, Νικηφόρος, Αυγενικού και Γιαλούσης, ενώ σ’ αυτούς αναμένεται αν προστεθεί ο νεαρός Ζωνάκης από τους Νέους Ηρόδοτου. Κερασίδης, Μέμος, Βαρουξάκης και Αμαραντίδης είναι οι τέσσερις που περνάνε από το «μικροσκόπιο» του Παπαματθαιάκη.

«Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο προπονητής του Ηροδότου, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το νέο απαιτητικό βήματα της ομάδας του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά και στα παιδιά να έχουν υγεία. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μας, ένα όμορφο συναίσθημα, όπως και για το σύνολο της ομάδας που μετά από 36 χρόνια επιστρέφει στη Football League. Είναι ακραίο και γρήγορο από την πρώτη μέρα να θέσουμε στόχους, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, απομένουν δύο μεσοεπιθετικές κινήσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ».

Ο Φραγκουλάκης για τους πυρόπληκτους

Από την πλευρά των παικτών, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης πριν μιλήσει για το αγωνιστικό σκέλος έστειλε το «μήνυμα» του για τα θύματα από τις φονικές πυρκαγιές, ευχόμενος παράλληλα να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ο αρχηγός των «κυανόλευκων» τόνισε ότι στόχος του Ηροδότου είναι να παρουσιαστεί έτοιμος για τη νέα πρόκληση, ενώ τα… νέα πρόσωπα Κωνσταντινίδης και Αυγενικού υπογράμμισαν μεταξύ άλλων, ότι το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα ήταν το βασικό κίνητρο για να πουν το «ναι» στην πρόταση που δέχθηκαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News