Στους «8» του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική πόλο των Ανδρών

Αθλητισμός
Στους «8» του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική πόλο των Ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαρωτικά πέρασε από το μπαράζ για την πρόκριση στους «8» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης η Εθνική πόλο Ανδρών.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου αντέδρασε μετά την ήττα από την Κροατία και επιβλήθηκε 13-5 της Γερμανίας, σφραγίζοντας το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Το ματς έγινε ντέρμπι, αλλά... μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο. Η Γερμανία πήρε προβάδισμα δύο γκολ στα πρώτα λεπτά του ματς, όμως Αργυρόπουλοις και Σκουμπάκης κατάφεραν να ισοφαρίσουν μέχρι τα μέσα της περιόδου και ο Μουρίκης έδωσε το προβάδισμα (3-2) τεσσεράμισι λεπτά πριν το φινάλε.

Σειρά πήραν οι Κολόμβος και Βλαχόπουλος, που διεύρυναν το προβάδισμα, με τους Γερμανούς να διαμορφώνουν στα 20 δευτερόλεπτα το 5-3 του πρώτου οκταλέπτου.

Στη συνέχεια και μέχρι το ημίχρονο, η ελληνική άμυνα κράτησε το «0» και ένα σερί τριών τερμάτων έστειλε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο +5 (8-3).

Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού. Κολόμβος και Φουντούλης άνοιξαν την ψαλίδα στα έξι τέρματα (10-4), ενώ Νικολαΐδης και Αργυρόπουλος την εκτόξευσαν στα οκτώ (12-4), με τον Σκουμπάκη να διαμορφώνει το τελικό 13-5.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 0-3, 1-2, 1-3

Γερμανία: Σένκελ, Ράιμπελ, Φαν Ντερ Μπος, Ρεάλ 1, Πρόις, Γιούνγκλινγκ, Ζεκ, Σουλτς 1, Σταμ 2, Στρέλετσκιτς 1, Ρέστοβιτς, Άιντνερ, Γκετς.

Ελλάδα: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 2, Νικολαΐδης 1, Φουντούλης 1, Καπότσης 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Γούνας, Βλαχόπουλος 1, Ζερδεβάς.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News