Τζάμπα έχασε την πρώτη θέση η Εθνική πόλο γυναικών  

Αθλητισμός
Τζάμπα έχασε την πρώτη θέση η Εθνική πόλο γυναικών  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε την πρώτη θέση του ομίλου η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών καθώς ηττήθηκε από την Ολλανδία με 7-8 κατά την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειαζόταν είτε νίκη είτε ισοπαλία για να πάρει την πρωτιά που θα της έδινε το δικαίωμα να έχει πιο εύκολο αντίπαλο στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως πλήρωσε την αμυντική της λειτουργία στον παίκτη λιγότερο.

Η Ελλάδα βρέθηκε αρκετές φορές μπροστά στο σκορ, ενώ προηγούνταν με 6-5 περίπου πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Δέχτηκε, όμως τρία γκολ με παίκτρια λιγότερη με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω με 6-8. Προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς, μείωσε σε 7-8 με την Ασημάκη, είχε την ευκαιρία και στην τελευταία της επίθεση να σκοράρει, όμως το σουτ της  Αβραμίδου βρήκε στο δοκάρι.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 3-2, 2-4

Ελλάδα: Χρ. Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 2, Β. Διαμαντοπούλου, Ελευθεριάδου, Μ. Πλευρίτου, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Χυδιριώτη 1, Πάτρα, Πρωτόπαππα, Ε. Πλευρίτου 1, Ξενάκη

Ολλανδία: Ααρτς, Μέχενς 1, Χένεε 2, Φαν ντερ Σλουτ, Βόλφες, Στόμπχορστ, Ρόχε, Σέβενιτς 2, Κούλχαας 3, Φούρφελτ, Σλίκινγκ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολλανδία 13

Ελλάδα 12

Ιταλία 10

Γαλλία 6

Ισραήλ 2

Κροατία 1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News