Τρεις μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις στον Ηρόδοτο  

Αθλητισμός
Τρεις μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις στον Ηρόδοτο  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρείς μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις ανακοίνωσε σήμερα ο Ηρόδοτος ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Αλικαρνασσού ανακοίνωσε την απόκτηση των Αποστόλη Δουλγεράκη, Ορέστη Νικηφόρου και Γιώργο Μυλωνά και την παραμονή των Μάνου Φουκαράκη,  Κωνσταντίνου Προβυδάκη και Μύρωνα Πλευριτάκη.

Τελευταία χρονιά ήταν η απόκτηση του Αποστόλη Δουλγεράκη με τον Ηρόδοτο να αναφέρει: «Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Αποστόλη Δουλγεράκη.  Ο 20χρονος αμυντικός γεννήθηκε στις 15/05/1998 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Μοίρες και στη συνέχεια μέχρι και σήμερα στον Εργοτέλη.  Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ηροδότου».

Οι υπόλοιπες ανακοινώσεις:

Ορέστης Νικηφόρος

«Ή Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου ακραίου μπακ, Ορέστη Νικηφόρο.  Ο Ορέστης γεννήθηκε στις 23/06/1997 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αστέρα Περάματος, στη συνέχεια στη Κ17 και Κ20 του Πλατανιά, στην Επισκοπή, στην ΑΕ Μυλοποτάμου και τελευταία στον Γιούχτα. Ορέστη, καλωσήρθες στην οικογένεια του Ηροδότου».

Μανόλης Φουκαράκης

«Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μάνο Φουκαράκη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες»

Κωνσταντίνος Προβυδάκης

«Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το δεξί μπακ, Προβυδάκη Κωνσταντίνο. Ο Κώστας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηροδότου, γηγενής παίκτης του Συλλόγου και συνεχίζει για ακόμα τρία χρόνια. Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Μύρωνας Πλευριτάκης

«Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Μύρωνα Πλευριτάκη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες»

Γιώργος Μυλωνάς

«Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Μυλωνά Γιώργο, ενισχύοντας την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Γιώργος γεννήθηκε 05/12/1990 και ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές για την ονειρική χρονιά του Συλλόγου το 2017, κατακτώντας κατά σειρά το κύπελλο ΕΠΣΗ, το πρωτάθλημα Α1, το κύπελλο Ερασιτεχνών και το κύπελλο Γ' Εθνικής. Στο παρελθόν έχει περάσει από τον ΟΦΗ, την Παναχαϊκή, τον Διαγόρα Πάτρας, τον Ιωνικό, τον Γιούχτα και τελευταίο σταθμό τον ΠΑΝΟΜ.  Γιώργο, καλωσήρθες στην οικογένεια του Ηροδότου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News