Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ, 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Αθλητισμός
Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ, 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα γραφής του ΟΦΗ στο φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καρπενήσι. Παρά την κούραση των διπλών προπονήσεων οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου είχαν διάθεση μέσα στο γήπεδο και με τα γκολ των Νέιρα και Πλατέλλα έφτασαν στη νίκη με 2-0.

Η κρητική ομάδα ξεκίνησε με τους Στρέζο, Μπολάκη, Κοιλιάρα, Ποτουρίδη, Κομεσίδη, Οικονόμου, Μεγιάδο, Πλατέλλα, Νέιρα, Βουό και Κουτσιανικούλη και έδειξε από την αρχή να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα στο 16ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή του Νέιρα μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και ασίστ του Μπολάκη.

Στο 32ο η κρητική ομάδα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της όμως ο Ποτουρίδης δεν έπιασε την μπάλα όπως ήθελε στην προβολή που έκανε μετά την εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα και η μπάλα κατέληξε άουτ. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα ήρθε στο 39ο λεπτό, όμως ο Στρέζος είπε «όχι» στον Έιλερ.

Τελικά ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματά του στο 44ο λεπτό με πλασέ του Πλατέλλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε τους Σωτηρίου, Αργυρόπουλο, Δεληγιανίδη, Κοροβέση, Φαζό , Νάστο, Παπαστεριανό, Εμπεσίλιο, Ντίνα, Σάσι και Νοικοκυράκη. Ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα στο 2ο 45λεπτο ενώ η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο  64’ με το σουτ του Ταπόλο να σταματά στον Σωτηρίου.

Και η τελευταία καλή στιγμή του φιλικού ανήκει στον Ταπόλο με το σουτ που επιχείρησε στο 87' να καταλήγει άουτ.  

ΟΦΗ (Α'): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Οικονόμου, Μεγιάδο, Πλατέλλας, Νέιρα, Βουό, Κουτσιανικούλης.

 ΟΦΗ (Β'): Σωτηρίου, Δεληγιαννίδης, Αργυρόπουλος, Φαζός, Νάστος, Παπαστεριανός, Εμπεσίλιο, Κοροβέσης, Νοικοκυράκης (71' Κοντογιάννης), Σασί, Ντίνας (75' Πλευράκης).

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Πετσόνι, Τζανετόπουλος, Στάθης, Ναδάλες, Σούλτς, ΓκονΣάλες, Κονέ, ΜπεΝτινέλι, Μάντζιος, Άιλερς.

 Φωτογραφίες: intime.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News