Επέστρεψε στην Επισκοπή ο Μποτωνάκης

Αθλητισμός
Επέστρεψε στην Επισκοπή ο Μποτωνάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επιστροφή του Νίκου Μποτωνάκη έπειτα από 2,5 χρόνια ανακοίνωσε η Επισκοπή, η οποία στηρίζει πολλά στο Χανιώτη στόπερ ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Νίκου Μποτωνάκη. Ο 29χρονος αμυντικός, επιστρέφει έπειτα από 2μισι χρόνια στην ομάδα μας προκειμένου να διασφαλίσει τα μετόπισθεν.

Ο νεοαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός έχει γεννηθεί στις 11/5/1989 στα Χανιά και στην ουσία ανδρώθηκε μέσα από τον σύλλογό μας φτάνοντας μάλιστα να διατελεί και επί μακρόν αρχηγός του.

Ο ύψους 1.96μ. αμυντικός πρωτόπαιξε στην Κορωνίδα Βάμου, κι έπειτα αγωνίστηκε στον Ακρίτα (Δ’ Εθνική). Πολύ γρήγορα βέβαια πήγε στον ΑΟ Χανιά. Στην Επισκοπή ήρθε τον Ιανουάριο του 2011 όπου αγωνίστηκε με την ομάδα μας στη Δ’ Εθνική (πρωταθλητής), Football League 2 (άνοδος), 2 χρόνια στη Football League και 6 μήνες στη Γ’ Εθνική (αποχώρησε τον χειμώνα του 2015).

Έπειτα αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΑΕ Καραϊσκάκης, Πανθηραϊκό και ΑΕ Μυλοποτάμου.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Μποτωνάκης: «Στην Επισκοπή αισθάνομαι στο σπίτι μου»

Στις δηλώσεις του για την επιστροφή του στην Επισκοπή, ο Νίκος Μποτωνάκης τόνισε: «Κατά αρχή, ευχαριστώ την Επισκοπή που άνοιξε και πάλι την αγκαλιά της σε μένα. Δε μπορώ φυσικά να παραβλέψω και να μην στείλω τις ευχαριστίες μου στις ομάδες εκείνες που έδειξαν ενδιαφέρον. Είναι τιμή για μένα. Εδώ όμως αισθάνομαι σα στο σπίτι μου. Έχω ζήσει όμορφες και λιγότερο όμορφες στιγμές.

Επειδή όμως η Επισκοπή είναι ένας σύλλογος που δεν συμβιβάζεται με τα συνηθισμένα, αυτό είναι που μου άρεσε περισσότερο. Ξέρω τους ανθρώπους εδώ, τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη και με ξέρουν. Ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ για να φτάσουμε την ομάδα ακόμη πιο ψηλά από την πρώτη μου θητεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News