default-image

Χωρίς τον Ρονάλντο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης η Γιουβέντους  

Αθλητισμός
Χωρίς τον Ρονάλντο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης η Γιουβέντους  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα πρώτα φιλικά της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς ο προπονητής τους αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το τουρ στις ΗΠΑ κι έτσι δε θα βρεθεί απέναντι στην πρώην ομάδα του τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος σταρ στην παρουσίασή του από τη «Μεγάλη Κυρία» είχε τονίσει ότι θα ξεκινήσει προπονήσεις στις 30 Ιουλίου και ότι θα αγωνιστεί στα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί για τον Αύγουστο, όμως ο προπονητής του αποφάσισε να του δώσει λίγο χρόνο προσαρμογής πριν αγωνιστεί με τη φανέλα της Γιουβέντους.  

Η Γιουβέντους είχε κλείσει τα φιλικά στις ΗΠΑ πριν τη μεταγραφή του  Ρονάλντο και θα συμμετείχε κανονικά στο φιλικό ματς που έχει οριστεί για τις 5/8 (01:05) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο "FedEx Field" του Μέριλαντ.

Παρόλα αυτά ο CR7 δε συμπεριλήφθηκε στη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για το International Champions Cup. Έτσι θα μείνει στο Τορίνο να συνεχίσει τις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους… μουντιαλικούς  Ντιμπάλα, Ντόουγκλας Κόστα, Μπεντανκούρ, Ιγκουαΐν, Κουαδράδο, Μάντζουκιτς, Ματουιντί και Πιάτσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News