default-image

Κορυφαίος προπονητής και φέτος ο Τσάβι Πασκουάλ  

Αθλητισμός
Κορυφαίος προπονητής και φέτος ο Τσάβι Πασκουάλ  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής της Basket League την περίοδο 2017-2018 σύμφωνα με την ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ, όπως ακριβώς είχε συμβεί και πέρυσι.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού πήρε τη μερίδα του λέοντος στις ψήφους των παικτών και των προπονητών των 14 ομάδων του πρωταθλήματος, αλλά και του κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών συγκέντρωσε 9 ψήφους (32,14%, δεύτερος ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με 8 και ποσοστό 28,57%), ενώ στις προτιμήσεις του φίλαθλου κοινού ψηφίστηκε από το 56,54% (στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι Ηλίας Παπαθεοδώρου και Μάκης Γιατράς με 9,54%).

Στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων ο Πασκουάλ ήταν δεύτερος με 25,58%, ενώ πρώτος ήταν ο Γιατράς με 32,56%.

Αναφερόμενος στη διάκριση αυτή ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με ψήφισαν και με ανέδειξαν προπονητή της χρονιάς. Είναι μια σπουδαία τιμή. Περισσότερο απ’ όλους, βέβαια, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην ομάδα και –φυσικά- στους παίκτες μου, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσα να κερδίσω αυτό το βραβείο. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Υπόσχομαι ότι και την καινούρια σεζόν θα δουλέψουμε σκληρά για να τους κάνουμε υπερήφανους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News