"Θρίλερ", διακοπή και συνέχεια σήμερα στη μάχη Τζόκοβιτς-Ναδάλ

Αθλητισμός
"Θρίλερ", διακοπή και συνέχεια σήμερα στη μάχη Τζόκοβιτς-Ναδάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το… θρίλερ ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ράφα Ναδάλ θα συνεχιστεί σήμερα (14/7) το μεσημέρι καθώς η χθεσινή μεταξύ τους αναμέτρηση διεκόπη λόγω ώρας!

Ο Σέρβος τενίστας κέρδισε το 3ο σετ με 11-9, πήρε το προβάδισμα με 2-1, ωστόσο, δεν πανηγύρισε τη νίκη καθώς η συναρπαστική του κόντρα με τον Ισπανό για τους «4» του Γουίμπλετον διεκόπη.

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες παρουσίασαν μοναδικό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο Γουίμπλετον, αλλά και στους εκατομμύρια φίλους της αντισφαίρισης που παρακολούθησαν την αναμέτρηση από την τηλεόραση. Το πρώτο σετ το πήρε ο Τζόκοβιτς με 6-4, ο Ναδάλ έκανε το 1-1 με 6-3 κι ο Σέρβος έκλεισε τη χθεσινή μέρα στο tie break με 1-9!

Κι ενώ Τζόκοβιτς και Ναδάλ ετοιμάζονταν για το επόμενο σετ, ο εκφωνητής ανακοίνωσε ότι η ώρα είχε πάει 11μ.μ. η προθεσμία έληξε κι έτσι ο αγώνας θα πρέπει να διακοπεί και να συνεχιστεί την επόμενη μέρα.

Ο κόσμος ξεσηκώθηκε, όμως οι κανονισμοί είναι κανονισμοί κι έτσι οι δύο τενίστες ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα το μεσημέρι προκειμένου να λύσουν οριστικά τις μεταξύ τους διαφορές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News