Πήραν γνώσεις και εμπειρίες οι αθλητές των Gerontis fighters

Σπορ
Πήραν γνώσεις και εμπειρίες οι αθλητές των Gerontis fighters

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Εύβοια βρέθηκαν το τριήμερο 6-9 Ιουλίου οι Gerontis fighters, οι οποίοι πήραν μέρος στο International Michalacopoulos Summer Camp, το οποίο διοργάνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Μιχαλακόπουλος Νικήτας και ο ΑΓΣ Άμιλλα, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick boxing (ΠΟΚ). Στο καμπ πήραν μέρος κορυφαίοι αθλητές και παράγοντες από τον χώρο του kick boxing και του tae kwo ndo.

Οι Gerontis fighters συμμετείχαν με 20 άτομα, τα οποία αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες ενόψει της συνέχειας, καθώς αντιμετώπισαν παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές από την Ιταλία, την Ουκρανία, την Ουγγαρία, τη Νορβηγία, την Αγγλία, τη Σλοβενία, την Ιρλανδία και άλλες χώρες. Το σωματείο της Κρήτης εκπροσώπησαν οι Λιαπάκης Ιωάννης, Μπιλανάκης Ιωάννης, Τζανίδης Ανδρέας, Μανιαδάκη Αικατερίνη, Κοκκίνης Γεώργιος, Χουστουλάκης Εμμανουήλ, Καραντινάκης Ε. Δημήτριος, Καραντινάκης Μιχαήλ, Καραντινάκης Ι. Δημήτριος, Λιαπάκης Εμμανουήλ, Λιαπάκης Γεώργιος, Λιαπάκης Δημήτριος, Τζανάκη Μαρία και Χουστουλάκης Γεώργιος.

Επίσης, ο προπονητής τους Γεροντής Ιωάννης κλήθηκε να διδάξει τεχνικές tae kwo ndo από τη θεωρία στην πράξη. Μάλιστα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ τον. Μιχαλακόπουλο Νικήτα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Η ανταπόκριση από τους αθλητές για εμένα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Θεωρώ ότι κάθε προπονητής που σέβεται τον εαυτό του και προωθεί την εξέλιξη των παιδιών του, δεν μπορεί να μη λαμβάνει μέρος σε ένα τέτοιο υψηλών προδιαγραφών καμπ, όπου κυριολεκτικά προσφέρει ανεπανάληπτες αγωνιστικές εμπειρίες. Συνεχίζουμε δυναμικά...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News