Μεταγραφές στο Αρκάδι, νέος προπονητής στον ΟΑΧ

Μπάσκετ
Μεταγραφές στο Αρκάδι, νέος προπονητής στον ΟΑΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των γυναικών το Αρκάδι. Οι Ρεθυμνιώτισσες κέρδισαν μέσω του ειδικού πρωταθλήματος την επάνοδό τους στις Εθνικές κατηγορίες και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ρόστερ ικανό να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Κώστας Πλευράκης θα στηριχτεί και αυτή τη φορά σε κορίτσια της Κρήτης, καθώς επέστρεψαν στην ομάδα οι Σταυρούλα Λελεδάκη και Ευγενία Ζουμπεράκη, ενώ αποκτήθηκε η Γιασεμή Γιαλαμά από τον Ηρόδοτο.

Τόσο η Λελεδάκη όσο και η Ζουμπεράκη είναι κορίτσια των ακαδημιών του Αρκαδίου, όμως τελειώνοντας το Λύκειο μετακόμισαν στην Αθήνα και αγωνίστηκαν στην ομάδα του Ζωγράφου. Η δεύτερη είχε συμμετοχή και στην Ηλιούπολη. Τα δύο κορίτσια επέστρεψαν στη γενέτειρά τους και θα βοηθήσουν το Αρκάδι. Η 19χρονη γκαρντ Γιασεμή Γιαλαμά μένει πλέον μόνιμα στο Ρέθυμνο κι έτσι θα ενταχθεί κι αυτή στο ρόστερ της ομάδας.

Νέος προπονητής

Την ίδια ώρα, ο ΟΑΧ ανακοίνωσε τον Μάνο Μανουσάκη για νέο προπονητή στην ομάδα γυναικών, η οποία επίσης θα αγωνιστεί στην Α2 γυναικών καθώς εξασφάλισε την παραμονή της πέρυσι. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Μάνου Μανουσάκη. Ο 37χρονος κόουτς τίθεται υπεύθυνος στις ομάδες μπάσκετ γυναικών - η οποία θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία - και σε αυτή των νεανίδων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News