Δεύτερος στην Ελλάδα ο ΚΟΗ στην καλλιτεχνική κολύμβηση κορασίδων Β  

Σπορ
Δεύτερος στην Ελλάδα ο ΚΟΗ στην καλλιτεχνική κολύμβηση κορασίδων Β  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δεύτερη θέση στην Ελλάδα κατέκτησε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων Β’ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το περασμένο σαββατοκύριακο.

Οι αθλήτριες του ΚΟΗ παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα, ανέβηκαν δύο φορές στο βάθρο των νικητών και είχαν πολύ καλά πλασαρίσματα στα αγωνίσματα που πήραν μέρος έχοντας να ανταγωνιστούν 24 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ασημένιο μετάλλιο για το 1°ομαδικό ανάμεσα σε 26 συμμετοχές με τις Βαγκέ Μαρίνα, Κατσουνάκη Εβελίνα, Κουτράκη Άρτεμη, Κουτράκη Ελένη, Κώτη Κατερίνα, Ξημέρη Άρτεμη, Ρουβάκη Ελένη και Σκευάκη Μελίνα (αναπληρωματικές οι Βαρδιάμπαση Εύα και Κώτη Ναυσικά-Ιοκάστη). Επίσης ανέβηκαν στο 3ο σκαλί στο Combo (ανάμεσα σε 19 συμμετοχές) με τις αθλήτριες Βαγκέ Μαρίνα, Βαρδιάμπαση Εύα, Κατσουνάκη Εβελίνα, Κουτράκη Άρτεμη, Κουτράκη Ελένη, Κώτη Κατερίνα, Κώτη Ναυσικά-Ιοκάστη, Ξημέρη Άρτεμη, Ρουβάκη Ελένη και Σκευάκη Μελίνα (αναπληρωματικές οι Παντερή Στέλλα και Φουντουλάκη Ελένη).

Από εκεί και πέρα, στο 2ο ομαδικό ήταν 15ες με τις Ανδρή Άννα, Κουγιουμουτζή Χρυσή, Λαμπάκη Λουλουδένια, Μασκίνη Λεωνιδία, Παντερή Στέλλα, Τσαντηράκη Ζαχαρένια, Φουντουλάκη Ελένη, Χαριστάκη Ειρήνη και αναπληρωματική τη Γιαννάκη Σοφία.

Το ντουέτο των Ρουβάκη Ελένη-Βαγκέ Μαρίνα (αναπληρωματική η Σκευάκη Μελίνα) κατέκτησε την 4η θέση, ενώ οι Ξημέρη Άρτεμη-Κουτράκη Άρτεμη ήταν 8ες και οι Παντερή Στέλλα-Φουντουλάκη Ελένη ήταν 32ες. Εκτός συναγωνισμού αγωνίστηκαν οι Κουγιουμουτζή Χρυσή-Μασκίνη Λεωνιδία.

Στο Solo, η Βαγκέ Μαρίνα ήταν 7η, η Σκευάκη Μελίνα 8η και η Κουτράκη Άρτεμη 11η.

Στο Πανελλήνιο κορασίδων Β’ υπήρξε συμμετοχή για πρώτη φορά και των πολύ μικρών αθλητριών καλλιτεχνικής κολύμβησης, οι οποίες αγωνίστηκαν σε τετράδες. Από τις αθλήτριες του ΚΟΗ, οι Γαργανουράκη Αρετή, Μαγκαναράκη Μυρτώ, Πασσά Ειρήνη και Χριστοδουλάκη Κατερία κατέκτησαν την 5η θέση, ενώ οι Δασκαλάκη Δέσποινα, Μαυρακάκη Μαργαρίτα, Μιχελακάκη Μαρία και Μπαλαχούτη Ελένη ήταν 9ες. Οι Κανάκη Εύα, Παναγιαννάκη Καλλιόπη και Φωνιαδάκη Ιωάννα ήταν 19ες, οι Κάββαλου Ισμήνη, Κουτεντάκη Σοφία και Νικολοπούλου Ηλέκτρα ήταν 20ές και οι Αποστολάκη Αγγελική, Καλεμάκη Ειρήνη και Σφακιανάκη Ζωή ήταν 28ες ανάμεσα σε 31 ομάδες που πήραν μέρος.

Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Η. συγχαίρει όλες τις αθλήτριες για την εξαιρετική τους εμφάνιση και ευχαριστεί θερμά τις προπονήτριές τους κ. Μαμιαούρι Λέλα, Λιαδάκη Πέλα και Νικολάου Μαρίνα για όλα όσα προσφέρουν στην ομάδα και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις επόμενες διοργανώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News