Απρόσμενος αποκλεισμός του Φραντζεσκάκη  

Αθλητισμός
Απρόσμενος αποκλεισμός του Φραντζεσκάκη  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Δεν κύλησε καλά ο προκριματικός της σφυροβολίας για τον Χρήστο Φραντζεσκάκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 του Τάμπερε.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής είχε τρεις άκυρες βολές κι έτσι αποκλείστηκε από τον τελικό που είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή.

Η πρώτη βολή του αθλητή του Ελ. Βενιζέλου ήταν πάνω από το όριο των 74μ., ωστόσο δε μπόρεσε να κρατηθεί στον τομέα, ενώ στις δύο άλλες βολές η σφύρα πήγα στον κλωβό. Ο Φραντζεσκάκης, ο οποίος είχε 81,32 μ. και ήταν ο κορυφαίος στο σύνολο των δύο γκρουπ, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη διάκριση στο μέλλον.

Στο πρώτο προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας μετείχε ο Κώστας Ζάλτος, ο οποίος είχε καλύτερη βολή στα 63,49 μ. και κατέλαβε την 27η θέση στο σύνολο. Ο 18χρονος ήταν άκυρος στην δεύτερη προσπάθεια του και έκλεισε τον αγώνα του με 61,83 μέτρα.

Ελληνική εκπροσώπηση είχε και ο προκριματικός της σφαιροβολίας Νεανίδων, με την Μαρία Μαγκούλια. Η αθλήτρια μας σημείωσε 14,17 μ. και έμενε στην 17η θέση, ενώ θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει και θέση στον τελικό, αφού η 12άδα έκλεισε στα 14,56 μ., επίδοση μέσα στις δυνατότητες της. Η αθλήτρια από την Κάλυμνο είχε ακόμη βολές στα 13,72 μ. κιαι 13,98 μέτρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News