default-image

Μπράβο από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ομάδα πόλο παίδων

Αθλητισμός
Μπράβο από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ομάδα πόλο παίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ για την παρουσία της ομάδας υδατοσφαίρισης παίδων στο τουρνουά «Γ. Φραγάκης», το οποίο διοργάνωσε το περασμένο σαββατοκύριακο στο Ρέθυμνο ο ΝΟΡ.

Η ομάδα του ΟΦΗ κατέκτησε την 4η θέση, ενώ πρώτος τερμάτισε ο Πανιώνιος, δεύτερος ο Ν.Ο. Χανίων και τρίτος ο Ν.Ο. Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τα παιδιά αθλητές της ομάδας πόλο του σωματείου που πήραν μέρος στο τουρνουά στο Ρέθυμνο. Είναι μεγάλη η χαρά μας που αυτά τα παιδιά τίμησαν στο έπακρο το σωματείο μας. Η αγάπη τους, το πάθος τους και η αθλητική τους παιδεία είναι χωρίς προηγούμενο.

Ευχαριστούμε τους προπονητές και τους εφόρους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς τους για την προσφορά και την αμέριστη συμπαράστασή τους στο έργο μας. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους διοργανωτές του τουρνουά για την άψογη οργάνωση, διεξαγωγή και φιλοξενία.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στο ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου στον αγαπημένο πρόεδρό του και στους μετόχους του για τη συνεχή βοήθεια και συμπαράστασή τους. Στου τουρνουά πήραν μέρος οι αθλητές Ορφανουδάκης Φάνης. Αρχαύλης Εμμανουήλ. Τσαγκαράκης Ιωάννης, Αποστολάκης Γεώργιος, Ζουράρης Κων., Πιταροκοίλης Μην., Κεγκέρογλου Νεκτ., Κουμουλάς Φ., Κεφαλογιάννης Μ., Βασιλάκης Μ., Φανουράκης Μ., Πρινιανάκης Ν., Ρομπιγαννάκης Κ., Ρομπογιαννάκης Φ.

Συνοδοί ήταν οι Ζουράρης Χάρης και Σπυριδάκης Γεώργιος. Οι ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά ήταν οι ΟΦΗ, Πανιώνιος, Μίλων, Ν.Ο. Πάφου Κύπρου, Ρέθυμνο, Ρέθυμνο2, Χανιά1 και Χανιά 2.

Η ομάδα μας πήρε την 4η θέση.

Τέλος εμείς στον ΟΦΗ είμαστε βέβαιοι πως αυτά τα παιδιά θα συνεχίσουν και θα μεγαλώσουν τις επιτυχίες του σωματείου μας στο άθλημα της υδατοσφαίρισης και είναι χαρά μας που βγάζουμε αθλητές με ήθος, αξιοπρέπεια, αγωνιστικότητα και αγάπη και άτομα χρήσιμα στην κοινωνία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News